≫ 

Majka Nađe (2), koja je umrla od malih boginja, dobija jezive pretnje: Psuju joj "mrtvu decu iskopanu iz groba", teraju je da reklamira lekove

Nađina mama je dobila čak i pretnje ubistvom kada je odbila da promoviše proizvode koje su joj nametali

  • 10

Dragana Petrović je pre godinu dana izgubila dete. Nađa (2) se za život borila tri meseca i samo njeni roditelji znaju kako su ti dani izgledali. Pored toga što moraju da žive sa činjenicom da njihovog deteta više nema, trpe i pretnje koje skoro svakodnevno dobijaju.

Iz nekog, ljudskom mozgu nerazumnog razloga, određene osobe imaju potrebu da psuju roditelje, ali i njihovo mrtvo dete. Imaju potrebu i da profitiraju na njihovoj tragediji.

Pre izvesnog vremena, majku male Nađe kontaktirala je preko Fejsbuka izvesna I. D, koja se bavi alternativnom medicinom. Pokušala je da nagovori Draganu da na stranici, koja je posvećena Nađi, promoviše njene tinkture i da napiše da je devojčica koristila njene proizvode tokom lečenja.

Mala Nađa/ oto: Facebook

- Kada sam to odbila, krenulo je vređenje, a potom i pretnje. Govorila je da će poslati nekoga da me ubije - kaže Dragana.

Samo jedna od jezivih poruka koje joj je I. D. uputila, glasi:

- *ebem ti mrtvu decu iskopanu iz groba.

I to nije sve. Kada je pre nekoliko dana Dragana objavila fotografije na kojima se vidi da je uradila dve tetovaže posvećene Nađi, ponovo su na njenu adresu stigli ružni komentari.

- Seljanko, dosadna si, ti ne možeš da je vratiš time što dižeš prašinu, što otvaraš stranice, što izlaziš po medijima, što se tetoviraš. Razumeš, luda ženo - piše u komentaru.

Na pitanje Dragani kako se bori sa svim tim, kratko nam odgovara:

- Ja sam izgubila sve kada je Nađa umrla, da li mislite da ovako nešto može da me pogodi? Nemam ni šta da kažem na to.

VIDEO: Šta su to vakcine i kako funkcionišu?

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Foka

    13. mart 2019 | 22:47

    Budale i pečurke se ne seju, one same niču. Podrška ovoj ženi i nadam se da ce na pretnje reagovati policija.

  • DARKO 100%

    13. mart 2019 | 22:00

    Na ovom svetu postoje dobri ljudi i zli ljudi,i ustinu to je tako, mogu da te mrze i zele zlo a da te i ne poznaju niti imaju nekog dodira sa tobom ali oni mrze te,i dalje te mrze i zele ti zlo

  • Danka

    13. mart 2019 | 23:21

    Nadlezni u ovoj Drzavi su duzni i moraju sto pre da pohapse sve vracare i nadri lekare, jer isti prevarama najtezih bolesnika se na njihovoj muci bogate dok tu isti pacijenti , veci broj njih na njihove nagovote odbija savete lekara i tako pte umire. Drzavo reaguj !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA