≫ 

Ugljenisan leš psa pronađen nedaleko od Doma zdravlja Prokuplje, ljudi zgroženi: Ko je ovo uradio životinji, naudiće i čoveku

Na slici se vidi da je izgoreo i deo okolne trave, a sigurno je da pas nije dobrovolјno stajao i čekao da izgori

  • 3

Nedaleko od Doma zdravlјa Prokuplјe juče je zabeležena stravična fotografija uglјenisanog psa. Kako kaže lice koje nam je poslalo fotografiju, ne zna se koliko dugo je ovde, ali je prizor stravičan.

- Mislila sam da tako nešto nikada ne može da se desi kod nas. Taj ko je tako nešto uradio životinji, lako može i čoveku da naudi- prokomentarisala je osoba koja nam je prosledila fotografiju.

Na zgarištu je ostao i deo povoca, Foto: Telegraf

Iako je reč o ulici koja nije uređena, ipak, mnogi prolaze ovim putem i to pored ostataka nakon palјevine. Na slici se vidi da je izgoreo i deo okolne trave, ali sigurno je da pas nije dobrovolјno stajao i čekao da izgori. Čak je na zgarištu ostao i po svoj prilici deo povoca.

Iako je ranije zabeleženo više slučajeva trovanja pasa u gradu i okolini, ovako nešto nije viđeno, a kako smo saznali, niko od prolaznika slučaj nije prijavio policiji.

(B.R./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lana

    15. mart 2019 | 22:56

    Znaci bio je vezan jadnik dok su ga palili? Sta radi drzava kad je ovo moguce kod nas?

  • Ana

    15. mart 2019 | 22:55

    Ne znam kome moze jadno zivo bice da smeta, ne zna da prica samo spontano stavlja do znanja coveku o svojim potrebama. Podhitno da reaguje javnost,ovo je necuveno.

  • Mila

    15. mart 2019 | 22:52

    Jadan pas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA