≫ 

Vandali u Somboru uništili grobove: Oborili i lomili nadgrobne spomenike i vaze (FOTO)

Ovaj stravičan prizor potresao je mnoge koji su pogledali fotografije

  • 7

Fotografije objavljene na Fejsbuku, a koje su nastale na velikom katoličkom groblju u Somboru izazvale su gomilu komentara, a mnogi ljudi su u neverici. Prizor oborenih nadgrobnih spomenika, polomljenih vaza ostavio je mnoge u šoku. Slučaj skrnavljenja grobova, desio se u nedelju 17. marta, prema pisanju Dalibora Leskovara koji ih je postavio na društvenu mrežu.

Kako tvrdi, on je strašne fotografije video na Fejsbuku i postavio ih na svoj profil.

- Ja nisam slikao ovo, nego sam naleteo negde na objavu čoveka kome je bilo oštećeno grobno mesto. Obavestili su ga, kako njega, tako i ostale, o tome da je u noći između subote i nedelje to napravljeno od strane nekih vandala - napisao je Leskovar.

Na objavi se vidi da je nekoliko nadgrobnih spomenika oboreno. Međutim, na Fejsbuk profilu Milana Stepanovića, drugog korisnika društvene mreže, istaknuto je da je uništeno 16 grobova.

Na fotografijama se vidi i polomljena vaza, počupano cveće.

Osobe, koje su došle da obiđu svoje najbliže koji su sahranjeni, sigurno da nisu mogli da dođu sebi od šoka.

Ovaj stravičan prizor potresao je mnoge koji su pogledali fotografije.

"Kome ti pokojnici smetaju pobogu?!", "Sramota, za svaku osudu...", "Verovatno neka sekta", "Mislim da smo dotakli dno! Za onoga ko je ovo počinio kazne nema. Nadam se da će zaista otkriti ko je i svaku ploču bi trebalo svojom rukom na mesto da vrati. Ovoj osobi ionako izgleda ništa sveto nije", "Strašno, kakav mozak treba imati i ovakvo nešto uraditi, ko god da je u pitanju, treba da odgovara..." - samo su neki od komentara.

VIDEO: Ljube kip umesto sina: Predrag i Jelica četiri i po godine tragaju za ubicom svog jedinca Marka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA