≫ 

Pretreseni i saslušani pekari koji su sa decom pokazivali oružje i simbol Velike Albanije usred Srbije: Kada im je policija upala u stanove, slučaj je tek počeo (FOTO)

Na fotografijama su se hvalili, a istraga će pokazati šta se krije iza događaja koji je uznemirio stanovnike Dolova

Prava bura nastala je u Dolovu kada su počele da kruže slike pekara u centru pančevačkog sela. Na jednima poziraju sa simbolima Velike Albanije - raširenim rukama koje predstavljaju crnog orla i zastavom Albanije, ali i kako naoružani se osmehuju ispred svoje kuće.

Meštani su se pobunili nakon provokativnih fotografija i okupili su se ispred pekare, a nadležni su obavili uviđaj.

Više javno tužilaštvo u Pančevu postupa povodom fotografija nastalih u Dolovu, na kojima se vide osobe koje u rukama nose oružje.

Foto: Facebook

- Tim povodom juče je na predlog ovog tužilaštva a po naredbama sudije za prethodni postupak Višeg suda u Pančevu, izvršeno pretresanje stanova i drugih prostorija na više lokacija kojom prilikom nije pronađeno oružje niti drugi predmeti krivičnog dela.

- U daljem toku predistražnog postupka obavljaju se razgovori sa svim akterima kritičnog događaja radi utvrđivanja okolonosti pod kojima je predmetna fotografija nastala, kome pripada oružje, te da li je isto funkcionalno ispravno - rečeno je za Telegraf iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

Foto: Facebook

Kako policija nije pronašla ništa sumnjivo tokom pretresa stanova i prostorija, očekuje se da će dalja istraga i ispitivanje aktera događaja, koji je uznemirio stanovnike Dolova, pokazati koji je bio cilj ove provokacije i da odgovorni treba da budu kažnjeni.

Foto: Facebook

Pekari će dalje biti procesuirani i u vezi sa fotografijama na kojima se vidi kako rukama pokazuju određene simbole, odnosno raširene ruke koje predstavljauu crnog orla i zastavu Albanije. Na fotografijama poziraju sa decom.

Da podsetimo, Dolovci su se juče okupili ispred lokalne pekare i izražavali nezadovoljstvo zbog provokativnih fotografija koje su vlasnici i zaposleni u pekari objavili na društvenim mrežama, a na kojima poziraju pokazujući simbole Velike Albanije i sa oružjem. Vlasnici pekare već nekoliko godina sa porodicama žive i rade u Dolovu.

VIDEO: Provokacija usred srpskog svetog grada! Albanija i Kosovo će ruku pod ruku, kao dva orla

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladjana

    22. mart 2019 | 18:56

    Ne kupujte hleba i sami će da odu

  • Radojka

    22. mart 2019 | 20:12

    Poznato je da je njihov hleb dobar, ukusan a poznato je da se u testo uriniraju tj pišaju, pa kad su se onako iskezili šta su u stanju da u testo ubace.

  • SRB

    22. mart 2019 | 21:56

    Teraj stoku u Albaniju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA