≫ 

Žena koja je ostavila bebu u taksiju porodila se sama u svojoj kući: Ona je medicinska sestra, a evo šta će biti sa detetom

Majka je juče saslušana u policijskoj stanici i Centru za socijalni rad Vrnjačke banje. U Javnom tužilaštvu u toku je saslušanje svedoka i učesnika događaja

  • 3

Beba koja je pre dva dana zbrinuta na odeljenju neonatologije u kraljevačkom porodilištu nakon što je korpu sa bebom majka ostavila taksisti u Vrnjačkoj Banji je dobro i, kako je za RTS rekao direktor KC "Studenica" u Kraljevu dr Zoran Mrvić, "u dogovoru sa Centrom za socijalni rad u Smederevu, lekari i babice će o njoj brinuti dok se potpuno medicinski ne obradi, najverovatnije do početka naredne nedelje".

Majka je juče saslušana u policijskoj stanici i Centru za socijalni rad Vrnjačke banje. U Javnom tužilaštvu u toku je saslušanje svedoka i učesnika događaja.

Kako RTS saznaje, žena se sama porodila u selu Jasikovica kod Trstenika. Reč je o medicinskoj sestri koja je to uradila stručno i nije ugrozila bebu.

Nadležni su stupili u kontakt i sa drugim roditeljem.

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    22. mart 2019 | 14:08

    U ovoj tuznoj prici, raduje me sto je beba dobro i zelim da joj neki dobri ljudi pruze puno ljubavi i paznje, i da bude srecna u zivotu..A ovom obliku zivota, sto se zove majka, neka sudi ko treba, al bar je ostavila dete na sigurnom, da nastavi svoj tek zapoceti zivot.

  • Rajko

    22. mart 2019 | 16:18

    Bas me interesuje nece li joj valda ponovo vratiti bebu Koje ce srce imati da ga uzme i kad mala odraste pa cuje sta je sa njom uradila bolje da je daju nekome ko zeli decu imace vecu ljubav

  • Tina

    24. mart 2019 | 16:52

    Kazu da vec ima sedmoro dece. Kakva je to medicinska sestra koja ne zna sta je to kontracepcija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA