≫ 

Dečak koji je rođen 24. marta u Prištini dobio ime NATO: Roditelji ponosni što se rodio na godišnjicu "oslobođenja Kosova"

Nameravamo da pišemo zvaničnicima NATO-a i zahvalimo im se na svemu, izjavili su oni

  • 56

Nato Beriša je novorođenče iz Prištine koje je na svet došlo pre dva dana, baš na godišnjicu NATO bombardovanja Srbije. Roditelji su ga nazvali po Alijansi koja je 1999. godine, bez odobrenja Saveta bezbednosti, izvršila agresiju na našu zemlju i ubila oko 2.500 nedužnih civila i vojnika.

Pranvera i Albani, majka i otac malenog Nato Beriše, ponosni su na svoju odluku.

- Nameravamo da pišemo zvaničnicima NATO-a i zahvalimo im se na svemu - izjavili su oni.

Inače, među kosovskim Albancima je postala praksa da deci daju imena u vezi sa političkim dešavanjima. Tako su neki mališani, rođeni na dan samoproglašene nezavinosti, kršteni kao Kosovar ili Liberti, dok su ona rođena tokom bombardovanja nazvana Klinton, Bler...

VIDEO: Ovako su NATO bombe razbijale san srpske dece

(Telegraf.rs/preshevajone.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nik Sloter

    26. mart 2019 | 16:35

    Mali Sipac koga briga kako se zove byduci terorista.

  • Tamara

    26. mart 2019 | 15:39

    Jadno dete pored ludih i glupih roditelja. Kosovo je hemijski i nuklerano kontaminirano za narednih par stoleća, rađaju se bolesna i genetski poremećena deca a ovi ludaci se za to zahvaljuju NATOu

  • Vesna

    26. mart 2019 | 15:59

    Nato je stotine hiljada pobio neduznih ljudi po svetu.Glupi roditelji daju detetu ime najveceg ubice ljudskog roda.Kakav primitivan narod zadojen mrznjom.Jadno dete kakvu tesku karmu - sudbinu dobija od roditelja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA