≫ 

Haos u Preševu: Nestala struja, granični prelaz nije funkcionisao satima, automobili stajali u nepreglednoj koloni (FOTO)

Čim komunikacioni sistemi budu u funkciji saobraćaj bi trebalo da bude normalizovan

  • 3

Na graničnom prelazu Preševo je usled nestanka električne energije došlo do kvara na komunikacionoj opremi, pa samim tim i do zastoja u saobraćaju, saopštila je Uprava carina.

Od jutros u 4:45 časova, kada je došlo do nestanka struje i do prekida svih komunikacija, formirala se kolona kamiona duga dva kilometra i na izlazu i na ulazu u zemlju.

U putničkom saobraćaju nema problema ni zadržavanja.

Radnici Telekoma rade na otklanjanju kvara, a čim komunikacioni sistemi budu u funkciji saobraćaj bi trebalo da bude normalizovan, navodi se u saopštenju.

Gužva na prelazu zbog nestanka struje, Foto: Tanjug/Ministarstvo finansija/Uprava carina

PRPRAVLJEN TERMINAL

Na graničnom prelazu Preševo je brzom intervencijom radnika Telekoma otklonjen kvar na komunikacionoj opremi, do koga je došlo rano jutros usled nestanka električne energije.

Sada su svi komunikacioni sistemi u funkciji, a carinski službenici nastoje da se što je moguće pre raščisti kolona kamiona koja se zbog ove vanredne okolnosti formirala i na ulazu i na izlazu iz zemlje.

Očekuje se da će već za nekoliko sati situacija na prelazu biti potpuno normalizovana i za kamionski saobraćaj. Putnički promet se odvija bez bilo kakvih problema, saopštila je Uprava carina.

VIDEO: Da li je ovo najava letnjih gužvi gao prošle godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    27. mart 2019 | 10:53

    Ima jedan uređaj, poznat pod nazivom AGREGAT, koji koriste sve ozbiljne institucije koje sebi ne mogu da dozvole prekid napajanja.

  • ГЦГ

    27. mart 2019 | 12:07

    И једна исправка. Ово није ГРАНИЧНИ прелаз. Ваљда. Или се нешто промијенило у званичном ставу, политици и држави.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA