Dobili smo najsmotanijeg srpskog vandala: Divljački je s drugarima lomio po Jagodini, a kamere su snimile njegovu blamčinu (VIDEO)

Video-snimci najverovatnije biće velika pomoć u pronalaženju počinilaca, ali i "uspomena" da im divljaštvo ne ide od ruke i nisu tolike face kolike su mislili

  • 7

Grupa mladića u toku prošle noći razbila je nekoliko izloga i oštetila vozila od Osnovne škole "17.oktobar" do Doma za decu sa smetnjama u govoru u Jagodini.

Među oštećenima je i kafić "Koloseum" koji sinoć nije radio zbog nestanka vode. Prema nezvaničnim informacijama, do sada je prijavljeno 20 oštećenih automobila.

Štetu koju su nanosili po gradu snimile su i nadzorne kamere koje su uhvatile momenat koji će se odsad uvek vezivati za njih:

Jedan od trojice muškaraca, koji su vidljivi na kamerema, uzima dečji bicikl. Zamahuje i baca, ali je karma umešala prste, pa se sapliće na imaginarnu koru od banane i pošteno "ljubi pod".

Za njim jedan od "ortaka" sa kapuljačom još jednom besno baca dečji bicikl, nakon što je pogurao palog saučesnika da ustane i nastavi da se kreće.

Kako je izgledao ovaj deo divljanja po Jagodini mladića, za koje još uvek nije poznato da li su bili pod uticajem nedozvoljnih supstanci, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs/Infocentrala.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Любитель

    30. mart 2019 | 21:52

    Принудни рад са или без дозвољених супстанци 2-3 године за накнаду штете а онда казна. Никад више ни њима, ни неким другима не би пало на памет.

  • Belfagor

    30. mart 2019 | 21:32

    Bravo "junaci" vi ste ponos i dika svojih roditelja.

  • Raša

    31. mart 2019 | 04:48

    Društveno koristan rad na popravci bas ovih objekata uz naplatu štete ili rad na popravci svih vandalizovanih objekata na teritoriji opštine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA