≫ 

Duh Jelene Marjanović tri godine nema mira: Na grobu stoje 4 nezapaljene sveće, a tamo gde je njeno telo pronađeno, rasipa se bol

Jelena je ubijena 2016. godine

  • 4

Tri godine suza, patnje i bola. Tri godine nerazrešene misterije zbog koje njen duh ne može biti miran. Toliko je prošlo od smrti pevačice Jelene Krsmanović.

Dan uoči godišnjice obišli smo njen grob i mesto gde je pronađeno njeno telo - Zbeg i Crvenku.

Na grobu ima mnogo cveća, Foto: Nikola Tomić

Cveće, slika koja već pomalo bledi i ulickan mermer na novom delu Zbega i dalje sećaju na miris sveže zemlje, pokop i jauke.

I sve izgleda uobičajeno, ali u metalnom sanduku za sveće pronašli smo četiri koje nikada nisu ni bile upaljene. Da li su ih ostavili njena ćerka Jana, suprug Zoran, svekar Vladimir i svekrva Zorica? Zašto nikada nisu zapaljene?

To će ostati još jedna tajna i misterija koja od početka prati slučaj ubistva Jelene Krsmanović.

Foto: Nikola Tomić

A na nasipu, na mestu gde je pronađeno Jelenino telo, u kanalu koji je sada gotovo presušio, položeno je cveće na spomen obeležje.

Ostaci ranije postavljenog cveća i kandila vremenom padaju niz jarak ostavljajući trag koji vodi baš do samog mesta gde je ležalo njeno telo.

Neupaljene sveće, Foto: Nikola Tomić

Jelena Krsmanović nestala je 2. aprila 2016. godine na nasilu u naselju Crvenka. Prema izjavama porodice, Jelena je trčala nasipom, što je inače redovno činila, ali je kobnog dana nestala.

Suprug Zoran navodno je uzalud pokušavao da je dozove i istog dana alarmirao je policiju.

Mesto gde je pronađeno telo, Foto: Nikola Tomić

Sutradan je pronađeno i telo Jelene Krsmanović, a nakon dugotrajne istrage kao jedini osumnjičeni označen je upravo Zoran Marjanović.

Foto: Nikola Tomić

Međutim, optužnica je nakon odluke apelacionog suda vraćena na početak, a dva ključna detalja u istrazi su još sporna: veštačenje krvi na zadnjem sedištu porodničnog automobila i  mobilnih komunikacija u trenutku ubistva.

VIDEO: Rekonstrukcija ubistva Jelene Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • y

    1. april 2019 | 21:19

    strasno da nemože da se zna koje je ubijo.

  • Veteran

    1. april 2019 | 21:50

    Rekoše uoči ubistva da imaju ubicu i da mu se sprema hapšenje za dva tri dana,šta se uradi po tom pitanju, pitanje za nadležne!!!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA