≫ 

Otišli smo do kuće Marjanovića uoči godišnjice ubistva pevačice: "Zoran i Jelena bili su kao nokat i meso, Jana ponekad moli da izađemo iz sobe i plače"

"Teško je živeti sa saznanjem da ju je neko ubio, to divno stvorenje"

  • 3
Porodica Marjanovic, Vladimir, Milos, Zoran, Zorica, Milica snajka, Porodica Marjanović/Foto: Telegraf

Vest o smrti Jelene Krsmanović pre tri godine potresla je porodicu Marjanović, gde je Jelena živela sa suprugom Zoranom i njgeovim roditeljima Zoricom i Vladimirom.

Tada su zakukali, pa zanemeli, a mala Jana, njena ćerkica, briznula je u plač. Do danas, tvrde, ne znaju koje ubio njihovu Jelenu koju su držali "kao malo vode na dlanu".

U dvorištu porodične kuće sačekala nas je svekrva Zorica. Pitali smo je kako je, a ona je kazala da je odlično. Gledala nas je dugo, a potom se na vratima pojavio Vladimir Marjanović. Zoran je, kada smo naišli, bio u kući, ali je spavao.

Tri godine misterije u domu Marjanovića nakon ubistva pevačice / Foto: A. Nalbantjan

Vladimir je kratko kazao da se spremaju da sutra obeleže godišnjicu, ali ne bi da govori o optužnici, o sumnjama, insinuacijama... Kako objašnjava, o tome može da priča samo sa policijom. Ali, emocije ne može da skrije.

Tri godine, priča, za njih su protekle kao tren.

"Jelenu smo držali kao malo vode na dlanu" / Vladimir Marjanović, Foto: Telegraf

- Zoran ne može da radi, da komponuje. On tek sada shvata zapravo šta se dogodilo. Bol je neprolazna. A Jana i dalje traži majku. Ponekad moli da svi izađemo iz sobe i plače. Pitam se, kako da je zaštitimo, šta će biti kada na internetu vidi sve one detalje koji su pisani o njenoj majci - pita se Vladimir.

ONI SU BILI KAO NOKAT I MESO

- Nerazdvojni su bili. Kao nokat i meso. Jelenu smo držali kao malo vode na dlanu. Teško je živeti sa saznanjem da ju je neko ubio, to divno stvorenje - priča Vladimir.

Koliko mogu Marjanovići moraju da nastave normalan život.

U ovoj ulici žive Marjanovići / Foto: A. Nalbantjan

A misterija ubistva Jelene Krsmanović i senka sumnje koja od početka delom pada i na Zorana Marjanovića i dalje će se motati po glavama svih onih koji se nađu sa druge strane ove kapije.

Optužnica je na doradi, ali čvrstih dokaza protiv jedinog osumnjičenog, njenog supruga Zorana Marjanovića, nema.

Apelacioni sud tražio je da se optužnica "vrati na početak" jer su sporna bila veštačenja krvi na zadnjem sedištu porodičnog automobila i veštačenja mobilnih telefona u trenutku zločina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    1. april 2019 | 17:16

    Svi lazu ,cela familija je laz,Jadno dete bez majkeAli jednog dana ce se saznati istina

  • Djoma

    1. april 2019 | 16:42

    Ovaj Vladimir opet prica kako je bila divno stvorenje..A kada su hapsili Zorana urlao je da je ubio ljubavnik..O cemu se radi?

  • Mihailović

    2. april 2019 | 02:38

    Svekar rekao da je ubio njen ljubavnik...strašno, možeš samo zamisliti kakav je život imala sa njima...nenormalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA