Najodvratniji komentar ikada o Tijani Jurić: Deca su kriva što su silovana

Dok se ovako užasne stvari izgovaraju i u njih se veruje, ko je zapravo bezbedan?

  • 21

Tijana Jurić kriva je što je silovana, poruka je koja se može protumačiti iz komentara koji je je jedan mladić ostavio na Fejsbuku.

Nekoliko korisnika je na ovoj društvenoj mreži pričalo ili o slučaju ove nesrećne devojčice, ili o silovanjupedofiliji uopšte, a jedan od njih se verovatno toliko "istakao" svojim stavovima, da ga je jedna od sagovornica upitala smatra li onda da je i Tijana Jurić kriva što je silovana.

- Ma jok, kriv je moj pokojni deda. Ajmo dalje sa argumentima. Ti si sa Tijanom "pametnija" i od Britanki - usledio je ogavni odgovor, propraćen i preporukom za tekst o tome da polovina Britanki smatra da su silovane žene same krive.

Deca su kriva što ih siluju, izgleda da veruju neki FOTO: Stoppedofilijisp

- Sram te bilo. Deca su kriva što ih siluju? Deca? Sram te bilo - odgovorila mu je ona.

Da i među Srbima ima ljudi koji dele ovo ne samo odvratno, već i neverovatno surovo i opsano uverenje, dokaz je u poslednje vreme često pominjanoj paroli: "dok kuja ne mrdne repom, pas ne laje". A dok se ovako užasne stvari ponavljaju, stradaju žene i deca. Dok se u njih veruje, zločincima i ubicama se nalazi opravdanje. Dok se iz govora i glava ne iskoreni ovo uverenje, nikoga ne možemo istinski zaštititi.

Printskrin ovog razgovora objavljen je, inače, na grupi "Stoppedofilijisp".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    1. april 2019 | 19:38

    Требало би да се озбиљно забринемо, јер смо постали болесно друштво!!!!!

  • hm

    1. april 2019 | 20:03

    pa tajte profil i puno ime ovog kretena, evo javljam se dobrovoljno da mu razjasnim ko je kriv, na evropski i civilizovan nacin, tita mi

  • Laki

    1. april 2019 | 20:30

    E u Titovo vrijeme pokucala bi mu policija na vrata za ovo...Pa bi ga liječili gumenim pendrecima u podrum neki.A ja bi ga lično doktor Mengelovim metodama liječio.Ovo je najveći užas što sam čuo,"krivo mu je jadno bespomoćno dijete što je silovano i zverski ubijeno"! I još stavio smajli.Pa kakav čovjek monstrum mora biti da ovo kaže.Država treba ovodje da reaguje. Jer ispada da nijedno žensko dijete nije sigurno vise dok ima ovakvih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA