≫ 

Pretežno sunčano i toplo, na jugu i jugozapadu poslepodne oblačno uz moguće pljuskove

Jutarnja temperatura od 2 do 10, najviša dnevna od 20 do 22 stepena, u Timočkoj Krajini svežije, oko 16 stepeni

  • 0

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, saopštio je RHMZ. Poslepodne na jugozapadu i jugu Srbije uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde sa kratkotrajnim pljuskom.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području i jak, koji će poslepodne i krajem dana na jugu Banata i u Donjem Podunavlju dostizati udare olujne jačine.

Jutarnja temperatura od 2 do 10 stepeni, najviša dnevna u većini mesta od 20 do 22 stepena, u Timočkoj Krajini svežije, oko 16 stepeni.

Najviša dnevna u Beogradu oko 20 stepeni, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

I u Beogradu sunčano i toplo uz umeren i jak jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna oko 20 stepeni.

U narednih sedam dana promenljivo oblačno, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, a ponegde se očekuju kratkotrajna kiša ili lokalni pljuskovi.

U košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom, koji će do petka na jugu Banata i u Donjem Podunavlju dostizati udare olujne jačine.

VIDEO: Da li konačno imamo dokaz da se na vremenske prilike utiče?

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA