≫ 

Natašina drugarica slomljena zbog informacije da je Srpkinja u austrijskom zatvoru: "Ona je srce, neverovatno je da je bilo šta uradila loše"

U krajnjem slučaju sve i da je tako, samo neka je živa i zdrava - rekla je drugarica Nataše za "Telegraf"

  • 13

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je Nataša Veselinović Radovanović, koja je prethodno nestala u Beču, u zatvoru, "Telegraf" je razgovarao sa njenom drugaricom koja je, kao i danas, želela da ostane anonimna.

Natašina porodica i prijatelji šokirani su bili kada su u beogradskim medijima pročitali da je ona pronađena, odnosno da je iza austrijskih rešetaka.

- Zaprepašćeni smo. Taj podatak do nas nije došao, niti nam je iko javio da je uhapšena. U krajnjem slučaju sve i da je tako, samo neka je živa i zdrava - rekla je ona za "Telegraf".

Gotovo nam je sa sigurnošću tvrdila da Nataša nije osoba koja bi imala ikakve sklonosti da bi završila sa druge strane zakona. Sa druge strane, rekla je i da su se oni medijima obratili za pomoć, znajući da je to, kako je rekla, mač sa dve oštrice.

Foto: Facebook

- Obratili smo se kako bi nam pomogli da je pronađemo, ali sada mislim da ovakve poluinformacije istragu vode na pogrešnu stranu. Zašto nam nije javljeno? Zaista bih samo volela da je živa i zdrava, pa makar i na robiji - kaže Natašina drugarica.

Kada smo je pitala da li je znala da će Nataša otići na put, kaže da nije, jer ona jako voli da putuje, pa čim nešto povoljno i lepo iskrsne, ona se spakuje i ode. Dodala je i da se uvek javljala kad ode negde, makar i do pijace i upravo to je bio prvi signalizator da nešto nije u redu. Pokušavali su da je dobiju na mobilni, ali je on od subote isključen.

- Ona nije Nataša, ona je jedno srce od osobe. Zaista mi je neverovatno da je bilo šta uradila loše tamo, pa da završi u zatvoru. Konstantno svi međusobno komuniciramo i nadamo se da će tamošnja policija zaista uraditi svoj posao kako treba. Nisu mi jasni mediji koji ovde plasiraju neproverene informacije navodeći uz njih "nezvanično". Ne znate koliko je strašno kada tako nešto pročitate, pa se nadate, a nigde ni traga ni glasa od nje. Molim samo medije da imaju malo razumevanja i čekaju prave informacije i zbog našeg, a i Natašinog dobra - rekla je njena drugarica.

Sara Mikić se javnosti na Fejsbuku predstavila kao navodna Natašina kuma; Foto: Printskrin Facebook/Sara Mikic

NEMA JE OD SUBOTE - U MEDIJIMA RAZLIČITE VERZIJE 

Da podsetimo, Nataša Veselinović Radovanović nestala je u subotu 30. marta 2019. godine u Beču, gde je otišla na kratko putovanje preko jedne srpske agencije. Međutim, kada je trebalo da se nađe sa ostatkom turista na ugovorenom mestu i u dogovoreno vreme, ona se nije pojavila. Od tog trenutka počinje agonija i alarmiraju se i Srbija i Austrija.

Nakon dva dana, u javnosti se pojavljuje navodna Natašina kuma koja tvrdi da je Nataša pronađena, ali se ne znam u kakvom je psihofizičkom stanju, dok austrijski mediji prenose da je srpska turistkinja nađena sa partnerom.

Ubrzo zatim, beogradski mediji pišu da je ona u zatvoru, te da je ta informacija dospela od socijalnog radnika iz Novog Sada, grada u kom Nataša i prebiva.

Njeni najbliži ipak demantuju sve ove navode, jer kako je Natašina drugarica rekla - do njih od subote nije dospela nijedna informacija, osim te da je istraga u toku i da se radi sve kako bi se Nataša pronašla.

VIDEO: Ispovest najpoznatije srpske Pink Panterke, Olivere Ćirković

(S. Čenad - s.cenad@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    3. april 2019 | 21:54

    Dace Bog da je ziva i zdrava..pa sta god da je u pitanju..

  • sloba

    3. april 2019 | 21:08

    bitno je da je devojka ziva i zdrava pa i ako je nesto pogresila boze moj svi smo bili mladi!

  • Austrija

    3. april 2019 | 18:31

    Ma duša od žene, jako fina, umiljata, pitoma, čak i pametna, isto kao i ti!! I odjednom u zatvoru!! Mora da je mrski Zapad, CIA, Amerika, Vatikan, UÇK, Milogorci i Kolinda, napravili neku zamku za ovu finu drugaricu!! Baš mi je žao tako fine žene!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA