Drama na odeljenju psihijatrije u Subotici: Jedan pacijent napao drugog, stolicom mu lomio rebra

Slučaj je okvalifikovan kao pokušaj ubistva

  • 2

D.D. (23), pacijent odeljenja psihijatrije Opšte bolnice u Subotici, napao je sinoć drugog pacijenta D.B (26) i zadao mu teže povrede na vratu i prelom rebra. Povređeni pacijent sa psihijatrije je operisan, a po nezvaničnim informacijama nije životno ugrožen.

U toku  noći pacijent D.D. je polomljenom stolicom počeo da udara drugog pacijenta i naneo mu povrede na vratu i prelom rebra.

Slučaj je okvalifikovan kao pokušaj ubistva, potvrdili su u Višem javnom tužilaštvu Subotice, a pacijentu koji je napao polomljenom stolicom drugog pacijenta određen je pritvor. On je odveden u specijalnu zatvorsku bolnicu na dalje ispitivanje.

Ovo nije prvi pokušaj nasilja u subotičkoj bolnici, a pre više od godinu dana, jedan slučaj je završio smrtnim ishodom, kada je bolničarka I. Š. (56) usmrtila svog muža na bolničkom odeljenju, posle hitnog prijema, za šta je osuđena u subotičkom sudu na zatvorsku kaznu, koja još nije pravosnažna.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    6. april 2019 | 18:05

    ..i'mo ''tvrdu''stolicu..

  • Jednom prilikom

    7. april 2019 | 00:04

    Ne daj te Boze Suboticke psihijatrije, pacijenti bauljaju ko zombiji po hodnicima I danju I nocu, osoblje provodi vreme u "sestrinskoj" sobi, danju, nocu se spava naravno, zapusteno, nehigijensko okruzenje za sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA