Milan Kalinić i navijač Zvezde mogli bi da završe u Padinjaku posle tuče u Pioniru: Tužilac odmerava kaznu (FOTO) (VIDEO)

Kako Telegraf.rs saznaje, policija je obavestila dežurnog tužioca o incidentu na utakmici

  • 42
Milan Kalinić Foto: Telegraf

Milan Kalinić učestvovao je večeras u tuči sa jednim nepoznatim navijačem Delija, neposredno pre početka utakmice između Crvene zvezde i Partizana. Iako se Kalinić, po prvim informacijama, uključio u tuču da odbrani čoveka k0ga je nepoznati navijač prvi udario, ako mu sreća ne bude naklonjena, za ovaj incident bi mogao da dobije kaznu i do 150.000 dinara, i dva meseca zatvora.

Naime, Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama predviđeno je da se kaznom zatvora od 30 do 60 dana i novčanom kaznom od 50.000 do 150.000 dinara kazni osoba koja fizički napada učesnike na sportskoj priredbi, ili učestvuje u fizičkom obračunu na sportskoj priredbi.

Foto: MN Press

Kako Telegraf.rs saznaje, policija je obavestila dežurnog tužioca o incidentu na utakmici i sada se čeka njegova odluka. Ukoliko se tužilac izjasni Kalinić i za sada neidentifikovani navijač mogli bi da završe u zatvoru Padinskoj Skeli ili Zabeli.

Mi smo pokušali da dobijemo komentar od glumca posle incidenta, ali on je samo kratko prokomentarisao da je na utakmicu došao sam, a ne u društvu vođe Delija, Marka Vučkovića.

Vođa navijača Marko Vučković (desno) i Milan Kalinić (levo) Foto: Telegraf TV

Bivši ministar odbrane i nekadašnji predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac, koji je zavađane razdvajao i pokušavao da ih smiri, takođe nije imao komentar povodom ovog događaja.

Dragan Šutanovac nije hteo da komentariše događaj Foto: Telegraf

KALINIĆ I RANIJE IMAO PROBLEMA SA ZAKONOM

Podsetimo, popularni glumac i voditelj i ranije je dolazio u sukob sa zakonom. Davne 1992. godine iz prostorija Sportskog društva Crvena zvezda sa nekoliko drugara pokušao je da ukrade televizor „soni trinitron“. Obezbeđenje ih je sprečilo, a 2011. godine Kalinić je osuđen uslovno na četiri meseca.

Dve godine kasnije, 13. septembra 2013, Kalinić je u Pančevu učestvovao u nesreći u kojoj je teško povređen jedan vozač, ali se nagodio sa tužilaštvom.

Udes u kojem je povređeno dvoje mađarskih državljana Foto: Telegraf

Kalinić je 2017. godine izgubio kontrolu nad svojim landroverom, prešao u suprotnu traku, sudario se sa drugim vozilom mađarskih registracija u kojem se nalazilo četvoro ljudi. Dvoje je povređeno, a na licu mesta je utvrđeno da Kalinić nije bio pod dejstvom alkohola.

Početkom ove godine pojedini portali pisali su kako bi poznati voditelj mogao da ode u zatvor zbog neodazivanja na sudske pozive. Kalinić je navodno trebalo da se pojavi pred sudom, jer je napravio dva saobraćajna prekršaja.

VIDEO: Pogledajte okršaj u Pioniru između Kalinića i navijača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maksa

    6. april 2019 | 23:28

    Sad cemo da vidimo sta ce drzavne vlasti uraditi.. vec dva puta je kriv za izazivanje sudara a sad i tuča.. komplex od 160cm

  • Гарда 1973

    6. april 2019 | 23:12

    Хапси, малог коплексаша! Шта си ти умислио? Олош!

  • Cobanin

    6. april 2019 | 23:03

    E moj glumac izgleda da si lak na obaracu,sto bi u mom kraju rekli da si prznica kratkog fitilja i da ti stalno gledaju kroz prste ali veruj mi naicices na RUTAV NOS momcino.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA