≫ 

Rodila je Njegoša, a on je postao Nikolina: Iskrena priča o tome kako je jedna majka gajila muško dete, a znala je da nije dečak (VIDEO)

Od 14. do 18. godine Njegoš je čak tri puta sebi pokušao da oduzme život

  • 67

Svetlana Stević je majka za primer. Ona je prihvatila da je njen sin Njegoš zapravo žena zarobljena u telu muškarca. Njoj je sreća deteta bila preča od toga šta će ko da misli i da kaže. Ovo je priča o bezuslovnoj ljubavi majke i deteta, podršci, i snazi da se prebrode najveće nedaće.

Od 14. do 18. godine Njegoš je čak tri puta sebi pokušao da oduzme život, poslednji put sa malim šansama da preživi.

- Najgore je bilo kada je krenuo pubertet, tad kreću lomovi, anksioznost, depresija... Ceo život samo laži... Kome da kažem ja da nisam Njegoš. Ko će da razume - danas priča Nikolina koja je rođena kao Njegoš.

Majka Svetlana sa ćerkom Nikolinom koja je rođena kao Njegoš, Foto: Printskrin/Youtube/Prva.rs

Svetlana je to negde oduvek predosećala, iako nije htela da prizna sebi. "Gajila sam muško dete, a negde sam znala da nije muško", dodaje ona. Onda je, kako je Njegoš ulazio u pubertet, primetila da se povlači u sebe, da je loše i da gubi želju za životom.

- Gubite dete, dete nestaje, postaje jedna senka, biljka... Jedna beživotna duša koja nema volju da ustane, da ide u školu, da jede, da spava, da se druži. Prosto beži - priseća se Nikolinina majka Svetlana, i dodaje:

"Ja njih doživljavam kao blizance. Nikolina je jaka, zadovoljna, vesela, a Njegoš je bio jedan dobar dečko, vaspitan, ali nesrećan."

Foto: Printskrin/Youtube/Prva.rs

Njegošu i njegovoj majci trebalo je 18 godina da jedno drugo pogledaju u oči kako bi konačno došlo do velikog priznanja, da se iako rođen u telu muškarca, Njegoš zapravo potpuno oseća kao žensko.

Kada je Svetlana konačno saznala da je njen sin zapravo transrodna osoba, ona ga je podržala.

Njegoš je godinama osećao da je zarobljen u telu muškarca. A onda je gledajući u bioskopu film u kojem je devojka promenila pol spoznao svoje rešenje. Sestri koja je sedela do njega rekao je: „ovako ću i ja isto“. I tako je Njegoš danas Nikolina. Srećna, zadovoljna, sa majkom koja je voli i podržava.

VIDEO: Odrekli se muškosti i "progledali": Ovi poznati su promenili pol i niko ne može da veruje

(Telegraf.rs/Prva)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    7. april 2019 | 11:07

    Samo cu napisati da ovakve osobe nisu vredne komentara.

  • aat

    7. april 2019 | 10:25

    Bravo , to je ta bezuslovna ljubav majke. Ne možeš svoje dete voleti i žrtvovati se za njega i onda odjednom kada ti prizna da je gej ili transrodna osoba, nestati, zanemariti ga i slicno. Majka je majka, njoj ne treba razlog da voli svoje dete. Voli ga kakvo je takvo je i kraj.

  • Vukan

    7. april 2019 | 10:33

    Žena zarobljena u telu muškarca... Ko ovde nije normalan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA