≫ 

Haos u niškoj školi na velikom odmoru: Pas napao dečaka u dvorištu, dečak hitno prebačen u bolnicu

Pas je dečaka ujeo za butinu, a mališan je obilno krvario

  • 7

Učenika (14) Osnovne škole "Čegar" u Nišu u sredu je na velikom odmoru ujeo pas iz komšiluka koji se odvezao i preskočio ogradu i uleteo u školsko dvorište. Kako pišu "Večernje novosti", pas je dečaka ujeo za butinu, a zbog obilnog krvarenja mališan je hitno prebačen na Dečiju hiruršku kliniku Kliničkog centra u Niš.

- Nezgoda se dogodila za vreme prvog velikog odmora nešto posle devet sati. Mi smo preduzeli odmah sve potrebne radnje, pozvali Hitnu pomoć i policiju. Mališan je krvario, ali sigurno nije životno ugrožen, a Hitna ga je prevezla na kliniku radi preventive i verovatno davanja zaštite protiv besnila - rekao je direktor škole "Čegar" Goran Dinić za Novosti.

On dodaje da je na lice mesta odmah stigla i komunalna policija koja je pronašla vlasnika psa koji je potvrdio da je pas njegov, te da je uglavnom vezan u dvorištu, ali je verovatno ovom prilikom pokidao lanac i prešao do škole.

O slučaju su odmah obavešteni i roditelji dečaka i školska uprava u Nišu.

VIDEO: Čopor lutalica do smrti izgrizao ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Agonija

    10. april 2019 | 13:19

    Pas je preskočio ogradu,a koliko ima opasnih i velikih pasa koje vode na povodcu stara lica,deca,nabildovani momci,bez korpe na njuški.Prosto se sledimo kada prodju pored nas bilo da smo sami ili sa decom.I ništa mi se bojimo oni ne poštuju propise i prolaze dani dok ne dodje do neke tragedije ili teških povreda...

  • RICINUS

    10. april 2019 | 13:46

    A što baš samo njega a ostalu decu nije ujedao?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA