≫ 

Misterija nestanka suvlasnika Pink taksija: Miroslav Ranković je nestao pre 3 godine, ovo je bio njegov poslednji telefonski razgovor

Poslednji put tog dana čuo se sa ćerkom i rekao joj da će doći na njen trening koji je bio te večeri, ali nije se pojavio

  • 3

Miroslav Ranković (54), suvlasnik Pink taksija nestao je 12. aprila 2016. godine. Na današnji dan navršava se tačno tri godine od kako od njega nema ni traga ni glasa, niti je utvrđeno šta se sa njim desilo.

Ranković je poslednji put viđen oko 15 časova nedaleko od sedišta svog taksi udruženja u Učiteljskom naselja. Bio je u svom mercedesu S klase koji je nekoliko meseci nakon nestanka nađen uredno parkiran u Borskoj ulici u naselju Miljakovac.

- Poslednji put tog dana čuo se sa ćerkom i rekao joj da će doći na njen trening koji je bio te večeri. Kako se na istom nije pojavio, a svi telefoni su mu bili isključeni, porodica je posumnjala da se sa njim nešto desilo i slučaj prijavila policiji. Počela je potraga za Rankovićem, a tri meseca kasnije policija je pronašla Rankovićev mercedes. Ipak, veštačenje automobila nije dovelo do pomaka u slučaju - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Foto: Facebook/Miroslav Rankovic

Istraga ovog misterioznog slučaja išla je u nekoliko pravaca, a čak je i porodica ubrzo nakon Rankovićevog nestanka prestala da se oglašava. Mediji su najpre spekulisali da je Ranković otet, a potom se pojavila i informacija da je možda i pobegao iz zemlje zbog dugova.

- Otmica je isključena s obzirom na to da niko od Rankovićeve porodica nije primio zahtev za otkup. Potom se pojavila informacija i da je on zapravo pobegao iz Srbije zbog ogromnih dugova koje je ostavio iza sebe, te da se zapravo krije od reketaša. Ipak, tri godine kasnije to su i dalje samo spekulacije - priča izvor.

POSLOVNI PARTNER UBIJEN GODINU DANA RANIJE

Drugi suvlasnik Pink taksija Teodor Gaćeša zvani Tedi izrešetan je hicima iz pištolja godinu dana pre nestanka Rankovića. Gaćeši je 22. maja 2015. u Kozarčevoj ulici, nedaleko od sediša ovog udruženja, ubica dvaput pucao u glavu i dvaput u leđa. Likvidiran je tačno 15 godina nakon što je ispred svoje kuće u Kaluđerici ubio Ljubomira Negra (43). Slučaj je i dalje nerasvetljen.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BROD

    12. april 2019 | 11:23

    Sve misteriozni slucajevi,a kada hoce sve rese!?Nema dovoljno kamera po gradu(svaka trafika,privatna kuca,zgrada...ulice,semafori ceo grad pod kamerama)ili mozda nije bilo struje!?

  • Ko zna

    12. april 2019 | 14:00

    U čije temelje je uzidan...strašno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA