Policija je pronašla ćerku službenika SAD, ali za ovom dvojicom Srba još se traga: Niko ne zna šta se desilo sa Dejanom i Sašom

Reč je o osobama koje nisu senilne, a njihove porodice čekaju bilo kakvu informaciju

  • 17

Za kratko vreme troje ljudi u Srbiji misteriozno je nestalo. Na sreću, Rejčel Mekkju (14), ćerka službenika SAD, pronađena je na Kalemegdanu posle nekoliko sati potrage. 

Ona je nestala danas, oko 16.45 po završetku časova u internacionalnoj školi koju pohađa u elitnom delu prestonice. Policijske patrole pretresle su ceo Beograd u potrazi za Rejčel i na kraju su je našli na Kalemegdanu i odveli u policijsku stanicu gde je sačekala roditelje.

Ali, za Dejanom Maksimovićem i Sašom Savićem još se traga.

Dejan Maksimović, Foto: Privatna arhiva

Dejan Maksimović (48) koji živi i radi u Beču nestao je 8. aprila ove godine. Poslednji put je viđen na graničnom prelazu Horgoš.

Tog dana je krenuo za Beč. Na graničnom prelazu nije imao vizu kod sebe zbog čega je vraćen sa granice. Dejan se javio porodici, rekao šta se desilo i da se vraća u Srbiju.

Od tada mu se gubi svaki trag. Porodica moli da ako ga neko vidi da obavesti najbližu policijsku stanicu ili da javi na telefon 0659787921.

Saša Savić, Foto: Privatna arhiva

Mladić Saša Savić (31) nestao je 06. aprila u naselju Krnjača od kada se za njim svakog dana intezivno traga, objavljeno je na sajtu Registar nestalih lica Srbije.

Kako je navedeno, kada je poslednji put viđen na sebi je imao tamne farmerke i žuto-crnu-narandžastu zimsku jaknu. Prema prvim informacijama, njega je porodica poslednji put videla 06. aprila kada je u ranim jutarnjim satima napustio stan.

Informaciju o nestanku ovog mladića objavio je i Igor Jurić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Жеца

    13. april 2019 | 05:28

    Битно је да су Американку нашли

  • lav

    13. april 2019 | 08:00

    Isto efikasno kao za nase gradjane svaka cast

  • Yugosloven

    13. april 2019 | 08:04

    Bitno je da ste nasli dodjoskinju neku,a to sto su se Sasa i Dejan izgubili nema veze. Nemohte se oko njih truditi oni su niko i nista. Cak ni vest o njima nemojte pisati. Samo pisite o stejt departmentovoj cerki. Ona je bitna, a Sasa i Dejan nisu bitni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA