≫ 

Šabački taksista zakačio dečaka na trotoaru, on mu je onda udarao auto, pa se vozač osvetio golim rukama (FOTO)

Sukob je počeo kada je taksista navodno zakačio mladića svojim kolima

  • 2

Šabački taksista i jedan maloletnik sukobili su se usred grada, nakon što je taksista vozilom zakačio mladića, koji je potom reagovao burno. Sukob je kulminirao šamarem, a slučaj je prijavljen policiji.

Naime, sve se desilo prošle srede posle 15 sati, kada je vozač jednog taksi udruženja vozeći auto u rikverc zakačio maloletno lice koje se u to momentu nalazilo na trotoaru sa još tri maloletna lica, piše portal Šabačke vesti.

Slučaj je prijavljen policiji Foto: Šabačke vesti

Kako kažu, na osnovu izjave, vozač nije video da se maloletno lice nalazi na trotoaru. Ipak, kada je izašao iz kola, njih dvojica su se verbalno sukobili, a u jednom trenu je stariji muškarac maloletnika, iz iz neutvrđenih razloga, uhvatio za kragnu.

Mladić je odreagovalo tako što je, nakon ulaska vozača u automobil, nogom udarilo u vozilo, a vozač je nakon toga ponovo napustio kola i udario šamar maloletniku.

Slučaj je prijavljen policiji, a šta se zaista među njima desilo, utvrdiće istraga.

VIDEO: Klinac ima više sreće nego pameti: Milimetri su falili da ga pokupi auto

(D.D.S./Šabačke vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meda

    16. april 2019 | 12:42

    U šabac su dosli sve vozaci iz okolnih sela da prodaju pamet sapcanima,bahato se ponasaju,ne znaju ni da razgivaraju kao ljudi a svadje uvrede i dobacivanje kroz prozor mozete cuti po ceo dan i noc

  • Draxa

    16. april 2019 | 13:09

    Mangup bije dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA