≫ 

Spremite se za sveže i vedro jutro, ali tokom dana sledi naoblačenje, kiša i grmljavina

Minimalna temperatura od 1 do 6 stepeni, a maksimalna dnevna od 15 do 19 stepeni

  • 0

U Srbiji ujutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama i sa maglom, a ponegde i sa slabim prizemnim mrazem.

Tokom dana sa severoistoka se očekuje povećanje oblačnosti, pa će u većini predela biti umereno oblačno. Poslepodne u severoistočnim i istočnim, a u toku večeri ponegde i u centralnim predelima očekuje se pojava slabe kiše ili pljuskova sa grmljavinom.

Duvaće slab do umeren, tokom dana i pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 1 do 6 stepeni, a maksimalna dnevna od 15 do 19 stepeni.

Printskrin: RHMZ

U Beogradu nakon vedrog i svežeg jutra, tokom dana umereno oblačno. U toku noći biće uslova za kišu. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 5 stepeni, maksimalna dnevna 17.

U Srbiji sutra promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, na višim planinama iznad 1.600 metara biće uslova za susnežicu.

Printskrin: RHMZ

Maksimalna temperatura od 13 na jugu do 19 stepeni na severu Srbije. U petak i tokom vikenda biće uglavnom pretežno sunčano i toplo, a maksimalna temperatura u većini predela biće oko 20 stepeni.

Printskrin: RHMZ

U Beogradu sutra promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 18 stepeni. U petak i tokom vikenda biće pretežno sunčano i toplo, a maksimalna temperatura do 20 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA