≫ 

Hrvatska policija već 4 sata ne pušta više od 20 srpskih autobusa: Ogromna gužva na prelazu Batrovci

Čak su zabranili putnicima da stoje pored autobusa i prete im kaznom od 670 evra

  • 26

Na graničnom prelazu Batrovci - Bajakovo hrvatska policija skoro četiri sata ne pušta više od 20 srpskih autobusa da pređu granicu. Policija je zabranila putnicima da stoje pored autobusa i preti im kaznom od 5.000 kuna, što je oko 670 evra.

Broj turističkih autobusa koji čekaju na ulaz u Hrvatsku je za više od dva sata premašio 20, a putnici kažu da im deluje da hrvatska policija nema nameru da počne da pušta autobuse da uđu u zemlju.

Utisak putnika koji mahom putuju u Italiju za Vaskršnje praznike jeste da hrvatska policija to radi namerno.

Nakon dva sata čekanja i dalje nema naznaka kada će autobusi da nastave putovanje. Hrvatska policija ne daje nikakva objašnjenja i odbija bilo kakvu komunikaciju. Jedan od putnika je rekao da je predstavniku agencije policajac izjavio: "Imam ja svoje razloge zašto vas ne puštam", a zatim mu naredio da zatvori vrata autobusa, piše "Pink".

Prema informacijama sa terena, autobuse na redovnim linijama hrvatska policija pušta preko reda u odnosu na turističke grupe koje prolaze kroz Hrvatsku.

Pojedini turistički autobusi čekaju već četiri sata na granici sa Hrvatskom.

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neni

    26. april 2019 | 00:00

    Ima li goreg naroda od hrvata...ja ne verujem da ima. Klosari klasicni iskompleksirani!

  • Aca

    25. april 2019 | 23:56

    E srbi su ti bez dostojanstva bez obraza to su sigurno setaci njih boli uvo za srpatvo za drzavu bitno im samo da se svima ulizuju nikad u Crnu goru i Hrvatsku vise ne idem na letovanje zadnjih 9 godina u Cg a u Hrvatsku od rata!!!Grcka Spanija Italija mnoge zemlje lepse od ovih srbo mrzaca koji su negostoljubivi prema nama!!!

  • Nikolas

    25. april 2019 | 23:45

    JA STVARNO NERAZUMEM SRBE KOJI PUTUJZ BILO GDE PREKO HRVATSKE ILI ZA HRVATSKU KAD ZNAJU DA CE DOZIVETI SIKANIRANJE ILI MOZDA I BATINE OD USTASA!!! JA NEBIH VISE ISAO KOD NJIH NA LETOVANJE DA MI ONI PLATE!!! GRCKA JE ZAKON ZA SRBE !!! KAD IDEM ZA SVICU IDEM AVIONOM BRE STA DA ME ONI ZEZAJU NA GRANICI !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA