≫ 

Nestao Miroslav (37) iz Žitorađe: Krenuo u Prokuplje na kontrolu, a porodica već danima o njemu ništa ne zna

Iz medicinske ustanove rekli su njegovom bratu da se na pregledu nikada nije pojavio

  • 2

Porodica Miroslava Feratovića (37) iz sela Dubovo kod Žitorađe već pet dana ne zna ništa o njemu, pa moli sve one koji su ga videli da se jave najbližoj policijskoj stanici, ili da pozovu broj telefona 061/ 66 25 991 .

Kako nam je potvrdio Miroslavljev brat Slađan, on je nestao u ponedeljak 22. aprila u prepodnevnim satima.

- Krenuo je na kontrolu na Odeljenje psihijatrije prokupačke bolnice, jer je ranije zbog psihičkih problema tako hospitalizovan. Od tada mu se gubi svaki trag. Prijavili smo policiji, danas opet bili u Poicijsku stanicu Žitorađa, ali ni traga ni glasa od njega. Molim vas, javite ako ste ga slučajno videli- očajan je njegov brat Slađan.

On kaže da je toga dana sa Miroslavom do prokupačke bolnice trebalo da krene njihova majka, ali Miroslav joj nije dozvolio. Rekao je da nije mali i da može sam.

- Onda ga je jedan naš prijatelj dovezao do Žitorađe i ostavio na autobuskoj stanici kako bi autobusom došao do Prokuplja. Kako se nije vratio do podne, pozvali smo bolnicu, ali nam je rečeno da uopšte nije došao na kontrolni pregled. Odmah smo obavestili policiju, zvali sve naše prijatelje, ali ga niko nije video. Zaista mnogo brinemo i predugo ga nema- kaže Slađan, koji ne želi ni da pomisli šta je sve moglo da se desi njegovom bratu.

On se nada da je on ipak dobro.

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J....

    26. april 2019 | 23:13

    Majka mi je bila nervni bolesnik(i to moze se reci laksi jer je primala samo 1 ineciju moditena i nikakvih ostalih tableta)ali se znalo na kontrolu sa tatom .tako da je pratnja obavezna

  • Dule

    27. april 2019 | 00:07

    Možda je imao kontrolu u putu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA