≫ 

Hvalio se ispred beogradskog fakulteta da na sebi ima 24.000 dolara, a vozi se busom: Jedan detalj ga je odao (VIDEO)

Pokazivao je svoju skupu odeću i aksesoare, ali onda je iz torbe sevnula druga torbica zbog koje mu se svi smeju

  • 53

Voditelji emisije "Ispod nule", koja se bavi uličnom kulturom odevanja, kao i stilom života mladih, napravili su zanimljiv snimak ispred Saobraćajnog fakulteta. Naime, snimali su nekoliko mladih ljudi koji su izlazili pred kameru i pokazivali šta trenutno imaju obučeno, a onda govorili cenu odeće, obuće i aksesoara.

Nizala su se imena modnih marki, od sportskih do onih elegantnijih, a od cifara kojim su se momci i devojke "razbacivali" zavrteće vam se u glavi.

- Patike su 500 dolara, pantalone 50 dolara, majica 50, jakna 100 dolara i ranac 500 dolara - izašla je devojka i kao iz topa navela "sitnice" koje je tog dana obukla, obula i stavila na sebe.

Pokazivane su i patike od 1000 dolara, majica od 600 dolara, kaiš 300, jakna sa krznom od "nekih" 4500 dolara, torba od "tričavih" 900. Novčanik je jedna devojka platila 300 dolara, a masku za telefon? Sedite, pre nego pročitate - 220 dolara.

Bilo je i trenerki od 200 dolara i majica od "samo" 120.

Devojka koja je masku za telefon platila 220 dolara; Foto: Printskrin Youtube/Ispod Nule

IPAK, "NAJSKUPLJI" MOMAK OD 24.000 DOLARA IMA BUSPLUS

Ubrzo je pred objektiv kamere stao momak koji je počeo da nabraja sve što ima na sebi:

Naočare 900 dolara

Marama 200 dolara

Teksas jakna 900 dolara

Majica 50

Farmerke 900 dolara

Patike 1400 dolara

Čarape 100 dolara

Lančić 1000 - 1500 dolara

Narukvice 8000 dolara

Prstenje oko 2000 dolara

Sat 7000 dolara

Svi nose skupocene patike, kao i odeću; Foto: Printskrin Youtube/Ispod Nule

Potom je sporan momenat nastao upravo kod skupocene torbe od "nekih" 500 dolara, koja je bila okačena oko struka mladića. On je počeo da vadi sadržaj iz iste, kako bi pokazao svoj skupoceni novčanik i male torbe koje su bile unutar te velike.

Pohvalio se "vintidž" priveskom za ključ automobila, koji koštaju oko 150 dolara, ali je mnogima zapalo za oko što na sve ove basnoslovne cifre, on vozi ne tako luksuzan automobil.

Pored ključeva, izvadio je još jedne naočare koji model takođe košta više stotina dolara. U tom nabrajnju i "demonstriranju" luksuza i bogatstva, ovaj momak je izvadio i drugu torbicu, koja ga je koštala, kako kaže 300 dolara. A onda je iz preskupe torbice "sevnula" fotrola za kartice i u njoj busplus.

Foto: Printskrin Youtube/Ispod Nule

Mnogi su ispod ovog videa koji je parao i uši i oči onima čije su prosečne plate u iznosu jednih patika, ostavljali negativne komentare, govoreći da je presmešno to što se momak koji na sebi ima 24.000 dolara vozi gradskim autobusom.

- Lik obučen u 24.000 dolara, a vozi "pežoa" i ima busplus u novčaniku, pa brate ahahahahaha - napisao je jedan od gledalaca.

Drugi su pak pisali da sve sa snimka "ubijaju kompleksi" i da to što imaju na sebi ne nose jer im se dopada, već da bi bilo što skuplje.

- Izgleda ko je*ena bojanka, ali bitno je da je trocifreni broj - stoji u jednom komentaru. 

Svi su se pitali odakle ovoj omladini ovoliko novca; Foto: Printskrin Youtube/Ispod Nule

- Najbolje kad obuku 20 dukseva da bi outfit koštao što više i kad vade iz torbice. Čekao sam da neko izvadi novčanik i počne da baca pare. I što govore u dolarima kao da su u Americi - napisao je jedan od gledalaca ovog videa.

Ne znamo da li je ovaj snimak bio šala, da li je za cilj imao ismevanje bilo koga i da li su sve ove stvari zaista original.

Uzimajući u obzir da je snimak nastao ispred jednog od beogradskih fakulteta, postavlja se pitanje da li ga "ekipa" iz pomenute emisije pohađa i da li su se vremena toliko promenila, pa jedan prosečan beogradski student izgleda baš ovako.

U komentarima nam pišite šta mislite o ovom snimku i stajlingu mladih iz njega. Celu emisiju pogledajte u videu ispod.

VIDEO: Ruskinja u prste stavila 2000 evra samo da bi lakirala nokte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrac

    29. april 2019 | 22:34

    Otvaraju se novi trzni centri u prestonici, potrebno je hipnotisati masu i ubediti ih da trebaju da idu u šoping da bi bili prihvaceni u drustvu.

  • Dejan

    29. april 2019 | 22:21

    Kompleksi su mnogo gadna stvar

  • Djora

    29. april 2019 | 22:22

    Sve je to kupljeno za par hiljada dinara u polovnoj robi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA