≫ 

Došao da sinu plati prekršajnu kaznu da bi ga pustili na slobodu, pa i sam završio u valjevskom zatvoru

Oca je, nakon što je platio kaznu za sina, policija odvela u valjevski zatvor

  • 5

Neobični događaj odigrao se tokom prvomajskih praznika u Valjevu, kada je otac, koji je platio prekršajnu kaznu za svoga sina da bi ga "izveo" iz zatvora, i sam završio u Kazneno-popravnom zavodu za maloletnike u Valjevu!

Do nesvakidašnjeg događaja je došlo kada je sudija Prekršajnog suda u Valjevu, kada je otac došao da plati prekršajnu kaznu za sina, utvrdio da i sam otac ima neplaćenu kaznu i da za njega izdata naredba o privođenju, zbog neplaćene kazne.

Oca je, nakon što je platio kaznu za sina, policija sprovela u valjevski zatvor, a onda je sin, po izlasku iz zatvora, radio isto ono što je učinio za njega njegov otac.

Čovek je po izlasku iz zatvora platio prekršajnu kaznu koju je napravio njegov otac, pa se ponovo vratio u valjevski zatvor, ovoga puta je otišao po svog oca, koji se ubrzo našao na slobodi.

VIDEO: Povećavaju se kapaciteti zatvora u Srbiji

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ns

    2. maj 2019 | 10:42

    Kakav zakon nakaradan! Neki dan pustiše jednog zbog nošenja pištolja, kažu 'bitan' lik. Inače kazna za to delo godina! Ko nama sudi?

  • Ccc

    2. maj 2019 | 10:46

    Blagi bože .Pravosudje usporeno,policija nadmena ponašaju se kao da su znanje sveta progutali od kada su u plavoj uniformi. Na njih i njihove plate niko ne upire prstom ,vaznk da su druge profesije na meti i tiljudi koji časno rade profesori sa višom stručnom spremom rade za manju atu ,fokzori takodje .Ne daj boze ivakva sramota u zdravstvu da se desi dokhor bi ostao bez posla kao i profesor koga su djaci izveli iz takta lošim ponašanjem.Policiji se ništa ne sme .I šta čovek nije platio kaznu ,pa zašto nisu to rešili nekim načinom a ne teranje u i iz zatvora ,ovo je za ismevanje u svetskim medijima.

  • Sanja

    2. maj 2019 | 11:45

    Meni su nplatili dva puta istu kaznu, nisam imao uplatnicu da I'm pokazem, kasnije Sam nasao uplatnicu ali mi novac nije vracen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA