Žika Bomba je pre dve godine za ćerkin 18. rođendan dao 100.000 evra, a sada ima poruku za budućeg mladoženju (VIDEO)

Tata je sve organizovao,ja sam bila samo gost na svom rođendanu, kaže ćerka Sara

  • 9

Živojin Trifunović, zvani Žika Bomba, vlasnik nekoliko građevinskih firmi u Austriji, pokazao je pre dve godine kako se slavi punoletstvo ćerki mezimici. Da nije štedeo, vidi se na snimku koji je osvanuo na Jutjubu. On je za Sarino veselje u Žagubici potrošio čak 100 hiljada evra, a sada se prisetio ove fešte i priprema za istu.

Rođenje, proslava 18. rođendana i svadba tri su najvažnija događaja u životu roditelja. Na skupocene svadbe već smo navikli, ali su oko luskuznih proslava 18. rođendana mišljenja podeljena.

Žika Bomba je za ćerkin rođendan angažovao najpoznatija muzička imena, pila su se najskuplja pića i jela se najbolja hrana.

- Mi smo takav narod, volimo da se hvalimo, a taj 18. rođendan je dan kada od deteta postaje žena i to treba da se proslavi - kaže on gostujući u emisiji "Izuvanje sa Irenom".

Luksuzna proslava, Printskrin: Youtube/vaaib production

Njegova ćerka Sara kaže da je videla od sestre kako je proslavila rođendan i da je ona želela sličan.

- Pozvali smo 620 ljudi, došlo ih je više od 500. Tata je sve organizovao, ja sam bila samo gost na svom rođendanu. Nisam ništa znala o njegovim planovima, dva dana pre žurke nisam smela da prođem pored sale, da ne bih nešto saznala - priča Sara.

Žika objašnjava da je žurka trajala od 13 sati do sutradan u 5:15 sati. Od početka do kraja slavlje je koštalo oko 100.000 evra.

- Kad mi krenemo, nema stajanja - kaže on.

Ćerka Sara, Printskrin: Youtube/vaaib production

Na meniju je bilo i prasetine i jagnjetine, piletine, i ćuretine, kao i tele sa ražnja.

- Čak su i masline zelene i crne bile na jelovniku - kaže on i dodaje da je kamion bio pun burića piva, torta je bila metar visoka, a više od 25 kuvara angažovano na pripremi đakonija.

Sara kaže da joj je jedina želja bila da joj na slavlju peva Đani. Na pitanje voditeljke koliko će novca odvojiti za venčanje, Žika kaže da to neće biti njegov trošak, već trošak mladoženje.

- Ja sam mu samo pokazao kako bi to trebalo da izgleda, a na njemu je da pokaže da može bolje - kaže on.

Ćerka kaže da joj mnogo znači što joj je otac organizovao takvu zabavu, a svi pokloni i koverte otišli su njoj.

Pogledajte emisiju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    3. maj 2019 | 13:26

    Ljakse pretežak.

  • Miladinka

    3. maj 2019 | 14:17

    Gluposti. ...malogradjanstvo. ..svi mi imamo djecu ne samo on....toliko para bacati a da je neko zatrazio pomoc bojim se da bi pomogao

  • Cyz

    3. maj 2019 | 14:57

    Čak su i masline, crne i zelene bile na meniju!! Pa to dobiješ i kad platis 15 e stolicu. Žagubica je to , od Žike bombe osta samo Žika seljak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA