• 12

Sramni prizor na Fruškoj gori: Bačeno više od 100 kg starog i buđavog hleba, šetači zgroženi (VIDEO)

- Toliki hleb da se baca a ima gladnih ljudi! A tek u kakvom je stanju Planinarski dom. Strašno... - zgroženo su pisali ljudi

  • 12

U nekadašnjem planinarskom domu "Kesten" na Fruškoj gori šetači su pronašli više od stotinu kilograma bačenog i ubuđalog hleba.

Ovu bruku i sramotu neodogovornih pojedinaca objavili su na Fejsbuk stranici "Odbranimo šume Fruške gore". Stoga se postavlja pitanje da li zakon ima odgovor na ovakvo, u najmanju ruku, bahato i bezobrazno ponašanje.

- Šta je ovo? Bože moj! Toliki hleb da se baca a ima gladnih ljudi! A tek u kakvom je stanju Planinarski dom. Strašno... - zgroženo su pisali komentare ljudi na ovoj stranici.

Kad se taj hleb pojavio, prema rečima planinara, kružile su priče da je taj hleb donacija za životinje, te da je tu smešten da ne kisne. Ukoliko je tako, životinje ga očigledno nisu videle.

- To tako ubuđalo može biti i otrovno za životinje. Koji god motiv da je bio, pogrešno je. Valjda i to hranjenje neko treba da kontroliše i organizuje, a ne ovako ko na deponiji. Strašno! - stoji u jednom komentaru.

VIDEO: Bube, pacovi, smeće: Ovako izgleda život u kontejnerskom naselju u Beogradu

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Rasa

    Losa slika los hleb ,pun aditiva .da je dobar prodao i pojeo bi se ali mi imamo naj losiji hleb jel ga niko ne kontrolise!

  • Greh

    To je greh od Boga bacati hranu a narocito hleb. Sramota i greota.

  • Kale

    Jedi hleba braleee

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima