≫ 

Šta se desi kad voditelju usred emisije ispadne hemijska olovka? Nastane potpuna pometnja! "Šta radi ovaj? Je l' normalan? Prekinite emisiju, dok je ne dohvati!"(VIDEO)

Hemijska olovka je, nekima od njih, osnovno sredstvo za rad

  • 0

Šta je voditelj bez svoje hemijske?! Ništa! To je, nekima od njih, osnovno sredstvo za rad. Hvata beleške, dok pomno sluša šta sagovornik priča, zapisuje naredno pitanje, a nekima, da se ne lažemo, služi samo da lepo izgleda u ruci. 

Zato se, kada mu je ispala hemijska na pod, voditelj Teša Tešanović, našao u nebranom grožđu. Kao da ga je uhvatila panika, možda gledaoci ne shvataju ozbiljno voditelje bez hemijske olovke u ruci! Kada je otišla pod stočić, pokušavao je fasciklom da je dohvati, pa se saginjao da je locira pogledom, pa opet "džarao" fasciklom gurnuvši hemijsku još dalje, ali nije imao mira dok je nije dohvatio.

Srećom po njega, pa je imao sagovornika koji se nije dao omesti njegovim profesionalizmom. Gost je nastavio da priča ne mareći za hajku na hemijsku.

Ali je zato reakcija drugog gosta neprocenjiva, gestovima i izrazima lica kao da je govorio: "Šta radi ovaj? Je l' normalan? Dajte, prekinite emisiju, dok ne dohvati hemijsku!?".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA