≫ 

Lisice, torbica u ruci i "običan" auto: Snimak hapšenja funkcionera iz Požege (VIDEO)

Policija je osumnjičene izvela iz svojih domova sa lisicama na rukama, a oni nisu pružali otpor

  • 34

Čelnici opštine Požega uhapšeni su u jutrošnjoj akciji MUP-a, zajedno sa još dvoje ljudi, zbog sumnje da su korupcijom ojadili opštinski budžet, a MUP je objavio snimak privođenja četiri od pet ljudi, među kojima su i predsednik opštine Milan Božić i predsednica Skupštine opštine Zorica Mitrović, zajedno sa suprugom Milenkom Mitrovićem.

Uhapšen je i načelnik opštinske urpave Velimir Maksić i V. G., odgovorno lice Agencije za procenu nekretnina Gorski Ivanjica.

Policija je osumnjičene izvela iz svojih domova sa lisicama na rukama, a oni se nisu ni na koji način opirali. Pripadnici MUP bili su u civilnoj odeći, a privedeni su voženi automobila koji nemaju policijske oznake.

Premda su lica osumnjičenih zamagljena, može se pretpostaviti ko je Zorica Mitrović, s obzirom da je nju sa lisicama na rukama pratio i još jedan muškarac, a uhapšena je sa suprugom.

Oni su izvedeni iz stana, po svemu sudeći u centru naselja, pa se može videti kako Zoricu Mitrović gradskom ulicom sprovode dve policajke, a iza nje bio je i njen suprug, kojeg su sprovodili muškarci.

Mitrovićeva je bila odevena u crveni sako, nosila je torbicu, iako je na rukama imala lisice, dok je njen suprug izašao u majici.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    11. maj 2019 | 16:22

    Lopova ima izgleda samo po manjim opstinama u Beogradu sve cestit svet.(tj policija nesme nikog da pogleda a kamoli hapsi) ovi provincijalci su mala maca Za beogradjane.

  • Cika Velja

    11. maj 2019 | 15:50

    Ćeraj to sinovac,da ih vise ne gledamo!!!

  • Topolac

    11. maj 2019 | 16:48

    Kada ce Topola na red da stigne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA