≫ 

Danas kiša i grmljavina širom Srbije, u Beogradu od ranog jutra lije kao iz kabla

Minimalna temperatura od 8 do 15 stepeni, maksimalna dnevna od 11 na severozapadu do 20 stepeni na istoku i jugoistoku Srbije

  • 1

U Srbiji oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Ponegde se očekuju i obilnije padavine, a biće uslova i za grmljavinske oluje.

U većini predela vetar će biti u skretanju na umeren zapadni i severozapadni, dok se na istoku Srbije očekuje istočni i jugoistočni vetar, u toku prepodneva u donjem Podunavlju biće jak, povremeno sa olujnim udarima.

Minimalna temperatura od 8 do 15 stepeni, maksimalna dnevna od 11 na severozapadu do 20 stepeni na istoku i jugoistoku Srbije.

U Beogradu oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i obilnije padavine. Vetar u skretanju na umeren zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura 9 stepeni, maksimalna dnevna 15.

Prognoza Printskrin: RHMZ

U Srbiji sutra i prekosutra umereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Povremeno se očekuju i obilnije padavine, ponegde i grmljavinske oluje.

Prognoza Printskrin: RHMZ

U petak na severu Srbije biće suvo. Maksimalna temperatura sutra i prekosutra od 13 stepeni na severozapadu do 21 na jugoistoku Srbije, a u petak u većini predela oko 20 stepeni.

U subotu u svim predelima sunčano i relativno toplo, maksimalna temperatura i preko 25 stepeni.

U Beogradu sutra umereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Povremeno se očekuju i obilnije padavine.

Prognoza Printskrin: RHMZ

Sredinom dana biće suvih i sunčanih perioda. I u četvrtak umereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Maksimalna temperatura sutra do 18 stepeni, u četvrtak do 14. U petak suvo i toplije, temperatura oko 20 stepeni. U subotu sunčano i relativno toplo, temperatura do 26 stepeni.

VIDEO: Pala kiša: Beograd živ nije

VIDEO: U Obrenovcu bez problema zbog kiše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA