≫ 

Nikola je dobio pogrešnu dijagnozu i tada počinje njegov pakao: Upozorio je sve na ovu opasnost i pita se ko je zapravo bolestan (VIDEO)

 ≫ 

Prema analizi šabačkog Zavoda on ima hepatitis B, a ni jedna od pet analiza koje je uradio posle toga ne potvrđuju da je zaražen

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Odavno
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • DIA SRBIJA

    16. maj 2019 | 08:39

    Ovo je vise od skandaloznog...mada.U toku trudnoce pratili su mi srce u institutu u Kamenici, gde se jedva dolazi do kardiologa a rezultati, misljenje i terapija salju se postom. Uglavnom dobijam terapiju lekom na koji sam alergicna, salju mi rezultate od zene sa istim imenom ali drugom dijagnozom ozbiljnijom od moje....SOK za mene ... Zovem ih telefonom u osmom sam mesecu trudnoce ,ukazujem na propust koji su napravili i na sve to oni od mene traze da im vratim te tudje rezultate. Ni izvini ni....Jadno i bedno je sta se u zdravstvu radi

  • Сараџогла

    16. maj 2019 | 07:49

    Мој отац је 1995 умро јер је лечен од болести коју није имао?Права болест се лечила са три инекције али није.Сузе су ми кренуле док ово пишем јер је био изванредан отац,супруг и угледан грађанин места где је живео. Његова лекарка ни грижу савести није показала?Данас она иде ка пензији и питајте мештане шта о њој мисле.Све најгоре!Лекари кажу да полажу неку заклетву ,,да ће хумано радити,, а у ствари је истина ,,да ће се међусобно бранити,, иако су гробља пуна од ,,успела операција али је пацијент умро,,?

  • Dejan

    16. maj 2019 | 07:39

    Pa kad dvi rade preko volje. Jeste da su plate male ali i oni rade taj posao kao na prisilu. Uz to sigurno im fali materijala, odnosno treba im moderniji materijal za obelezavanje ampula pretpostavljam da koriste nesto veoma matora. Pa kad nemaju u sabackoj bolnici olovku onu obicnu za vadjenje krvi iz prsta, u koju se stavi igla vec bodu dete iglom u prst. Mi godinama svaku analizu radimo privatno. Nemamo para ali ipak idemo privatno. Necu decu da mucim u drzavnoj analozi krvi. Nimalo nisu ljubazni. Tesko onom ko nemoze privatno da vadi krv. Kriva je i drzava i radnici jednako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA