≫ 

Još jedan šokantan snimak bahatog vozača: Jedna ruka za volanom, druga na telefonu. Zgroženi putnici ga snimili kako kuca poruke dok vozi (VIDEO)

Vozač skoro sve vreme gleda u mobilni i tek povremeno baci pogled na put

  • 41

Snimak vozača koji kuca poruke na mobilnom telefonu dok vozi autobus, šokirao je putnike, ali i korisnike društvenih mreža gde se masovno deli.

Kako se navodi, reč je o vozaču "Niš-ekspresa", ali na snimku se ne vidi o kom prevozniku je reč. Ono u šta nema sumnje je da je ovaj neodgovorni vozač doveo u opasnost ne samo svoj, već i živote putnika i drugih učesnika saobraćaja.

Dok jednu ruku drži na volanu, drugom rukom kuca sms poruke, i tek naizmenično pogleda na put.

Podsetimo, autobusi "Niš-ekspresa" često se pominju kao "akteri" raznih incidenata. Najstrašnija nesreća u kojoj je učestovalo vozilo upravo ove firme bila je ona na pružnom prelazu u decembru, kada je živote izgubilo sedam osoba, a povređeno je još 29 putnika.

Fatalne posledice imala je i nedavna saobraćajna nesreća u koju je ponovo bio uključen autobus iste firme. Četiri osobe su poginule, a šestoro je povređeno kada su se krajem april u selu Barlovo na putu između Kuršumlije i Prokuplja sudarili autobus "Niš-ekspresa" i kamion koji je vozio na relaciji Minhen-Kosovo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    16. maj 2019 | 20:14

    Nadam se, da cete objaviti sledeci komentar. To sto vozac autobusa medju gradskog drzi telefon ili prica, to neumanjuje prekrsaj. Ali to sto rade vozaci automobila svaki dan po ceo dan, to je van svake pameti, 90 posto drzi telefon, vozi kuda stigne, skrece gde hoce, prolazi na crveno,.... O tome se ne pise?

  • Mrmot

    16. maj 2019 | 18:57

    Pa to radi 90% vozaca GSP-a i policija ih nikada ne zaustavlja!!!

  • Nele

    16. maj 2019 | 20:58

    Eee nema više oni ozbiljnih brkatih vozača. Sad vidim da je njihova jedina loša strana bila slab izbor muzike za vrijeme putovanja. Sretan put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA