Uspeh policajaca na takmičenju u Mađarskoj: Milan i Mladen među najboljim konjanicima (FOTO)

Mladen Živković je proglašen za najboljeg konjanika i najboljeg stranog jahača, a bio je prvi u disciplini policijski poligon

  • 1

Milan Milošević, komandir čete konjanika u Policijskoj brigadi PU za grad Beograd i Mladen Živković, policajac konjanik u istoj jedinici, ostvarili su izuzetan uspeh na Petom međunarodnom policijskom takmičenju konjičkih jedinica, koje je održano u od 15. do 18. maja ove godine u mađarskom gradu Mezoheđeš.

Policajac Živković na takmičenju je proglašen za najboljeg konjanika i za najboljeg stranog jahača, a osvojio je i prvo mesto u disciplini policijski poligon i drugo mesto u disciplini paralelne prepreke.

Milan Milošević osvojio je pehar za najbolju tehniku na turniru, a osvojio je treće mesto u disciplini policijski poligon i treće mesto u disciplini paralelne prepreke.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova učestvuju na ovom takmičenju već četvrtu godinu zaredom i tradicionalno se vraćaju kući sa osvojenim nagradama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA