Da li je Milutin najdeblji poljoprivrednik u Srbiji? Težak je 170 kg, pojede 40 palačinki, ali onda sedne u traktor i ne izlazi 10 sati (VIDEO)

- Počinje da me guši salo - kaže Milutin i priznaje da svakoj ženi mora da kaže da je lepa

  • 42

Milutin Tasin iz Novog Bečeja privukao je pažnju na društvenim mrežama kada je snimak njega u traktoru objavio njegov bratanac uz komentar da on po 10 sati ne izlazi iz traktora. Ipak ovaj čovek ne bi bio prevelika retkost da nije poljoprivrednik koji ima skoro 170 kilograma i uspešno obavlja sve poslove u polju.

- Mahom sam za volanom. Moj sinovac i njegovo društvo vole da me slikaju i snimaju, ja im dođem kao maskota. Sve ću da smislim i objasnim, najpametniji sam među tom našom družinom, sve ću, samo da me ne ganjaju i ne gnjave. A najviše počinje da me guši salo - počinje priču za "Telegraf" Milutin.

Otkrio nam je i da mu je njegov bratanac malo preuveličao kilažu, te da ima "jakih 160 kilograma".

Milutin, najteži poljoprivrednik, 170 kilograma

Gojaznost je, kaže, krenula od 2005. godineFoto: Privatna arhiva

- Ma nemam 170 kilograma, imam 168, samo oni obožavaju da malo dodaju - kaže nam ovaj "teški" poljoprivrednik.

Gojaznost je, prema rečima našeg sagovornika, krenula 2005. godine, kada je napustio firmu u kojoj je do tada radio. Kada je dao otkaz imao je 113 kilograma, a onda se okrenuo poljoprivredi. Čuva krave i kako kaže "kulira".

- Konzumirao sam mnogo hrane i ranije, ali sam radio u toj firmi, i na njivi, i spavao po četiri sata dnevno. Međutim, onda sam samo "manuo" firmu, ali hranu nisam. Obožavam palačinke, 40 komada pojedem, ali mrzim tanke, bar tri milimetra da budu debele i masne. Čvarke i slaninu, takođe. Ma volem sve osim cvekle! Platio bih Tomu Filu da me brani od cvekle, mrzim je - ispričao nam je Milutin šta najviše voli da jede.

Milutin, najteži poljoprivrednik, 170 kilograma

Milutin nam je rekao da nije imao smisla za žene; Foto: Privatna arhiva

Osim ove gozbe, nisu mu strane ni torte, gibanice sa sirom i makom, ali da "mak bude malo vlažan i sladak".

Kako je u našem razgovoru rekao, nema svoju porodicu, ali je blizak sa ovim rođacima i obožava familiju.

- E za žene nisam imao smisla. Konstantno sam okružen lepim ženama i decom, ali ništa svoje nemam. Moja familija se nervira što osoba kao ja nema ženu i decu i non-stop mi zvocaju, ali džabe. Imam samo jednu manu, moram svakoj ženi da kažem da je lepa i simpatična - priča nam Milutin.

TOLIKO KILOGRAMA IPAK JE VELIKI PROBLEM 

- Da znate da mi je teško sa ovom kilažom. Jedva se penjem u traktor, na dobrom sam putu da otkinem kabinu na mom traktoru. Za sad se dobro drži - kaže naš sagovornik.

Pitali smo ga i da li je ikada planirao da smrša.

- Planiram poslednjih 14 godina, ali mnogo je teško - rekao nam je iskreno Milutin.

Dodaje i da kod lekara ne ide, jer ne voli bolnice, ali je svestan činjenice da verovatno nije zdrav.

Pogledajte kako Milutin vozi traktor u videu na vrhu teksta.

(S. Čenad - s.cenad@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misirac

    25. maj 2019 | 11:12

    Ima jedan milan, miki ga zovu i on je podeblji od ovog bar za 20 kg a mlado momce, al taj ne radi nista u poljoprivredu. Radi u inostranstvu mozda je zato i tolko debeo sve je bre deblji i deblji a on ima i dva brata isto u svajcarsku zive u moj grad al tek ta dvojica lelee kao burici su, glave im ki bostan vise ne mogu ti ni da hodaju neg se samo gegaju ko gusani.I majka im mala debela ona sa ta dva sina u lift nesmeju da ulaze. kad mere bar 580kg ce da izginu u lift nedo bog. Greota to tako za omladinu. za koju godinu ako tako nastave ce ih udari neki infrakt i gotovo.

  • Car

    25. maj 2019 | 10:11

    Platio bi Tomu Filu da me brani od cvekle😂😂😂😂

  • 🍑🍅🥕

    25. maj 2019 | 10:47

    Duhovit čovek, iskren i pozitivan. Uz takvu fizičku aktivnost bi mogao srediti kolažu samo da smanji obroke. To bi jedna žena čvrstog karaktera dovela u red samo tako. Svu sreću mu želim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA