≫ 

Skupljali smo svi novac da bi živeo, ali je Milan Milošević (27) izgubio bitku sa opakom bolešću: Hrabro se borio, a srce je samo prestalo da kuca

Najveći iznos od 4.000 evra mladiću je donirao Bojan Stanimirović iz Amadeus benda

  • 53

Leskovčanin Milan Milošević (27), koji je bolovao od adenokarcinoma jednjaka sa metastazama na jetri i plućima – šifra C 15, i za čije se lečenje u Turskoj uključila cela Srbija, izgubio je danas svoju poslednju bitku. Njegovo srce prestalo je da kuca.

Iako smo verovali da će ovom skromnom mladiću, koji se junački borio sa opakom bolešču, spas doneti lečenje na klinici u Istanbulu, nada je splasla kada je vraćen uz obrazloženje da je isuviše slab za primanje prve terapije. Trebalo je da ponovo otputuje u Tursku pošto se oporavi na privatnoj klinici u Beogradu. Ali, srce nije izdržalo, prenosi Jugmedia.rs.

Od prikupljenog novca, a Milan i njegova bolest ujedinili su sve humane ljude, ostalo je oko 8.000 evra, koji će, po njegovoj želji, biti donirani nekome ko boluje od teške bolesti, a kome je pomoć potrebna radi lečenje u inostranstvu.

Milan Milošević

Tešio je sve oko sebe, čak i kada je umirao, Foto: Jugmedia/Privatna arhiva

Najveći iznos od 4.000 evra mladiću je donirao Bojan Stanimirović iz Amadeus benda i to je bio trenutak kada smo svi plakali. Bojan je sedeo pored Milana i video porukom se obratio svima:

- Čoveku su minuti odbrojani, fali mu za odlazak u Tursku 4.000 evra. Skupljeno je već 4.000, ali mu fali još toliko. Ja sad treba da vas pozovem da uplaćujete, ali sam mu ja doneo te 4.000 evra. On treba sutra ili prekosutra da krene za Tursku i sada ima te pare koje su mu falile. Vi sad dalje morate uplaćivati jer za 20 dana mora da plati drugu terapiju. Za prvu imamo. Dižite se svi i da skupimo te pare - poručio je član Amadeus benda nakon što je iz džepa izvadio novac i stavio ga pored Milana.

Kada je video novac koji je Bojan izvadio iz džepa, Milan je odmah zaplakao, i pre nego što će zagrliti svog prijatelja, uspeo samo da izgovori:

- Jao, Boki...

PLANIRALI BRAK, DECU, SREĆAN ŽIVOT  

Milan je u Leskovcu završio Gimnaziju, a u Beogradu Kriminalističku policijsku akademiju. Bio je zaposlen u Pograničnoj policiji na aerodromu „Nikola Tesla“. On i Tijana su bili dugo zajedno. Planirali su brak i decu, ali te planove, nažalost, nikada neće moći da ostvare. 

Ovaj uvek vedar i nasmejan momak, vodio je zdrav život.

Milan Milošević

Sa devojkom Tijanom, Foto: Jugmedia/Privatna arhiva

Nikada nije pio ni pušio, nijedan porok nema, a bavio se do pre godinu dana sportom, borilačkim veštinama i redovno posećivao teretane. Kod lekara je otišao prvi put maja prošle godine, na urološki pregled zbog peckanja u donjem delu stomaka. Nije bilo uroloških problema, ali urolog je otkrio bolesnu jetru i tako se krenulo na skenere i na sve moguće preglede, da bi nam 18. maja saopštili da je bolest metastazirala - ispričala je nedavno devojka Tijana.

Redakcija Telegraf.rs izražava duboko saučešće njegovoj porodici i njegovoj devojci koja je sve vreme bila uz njega.

(Telegraf.rs/Jugmedia.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cuburac

    26. maj 2019 | 00:01

    Tuga ljudi moji, danas dve svadbe, raskosne kic a za maldica prekasno....Vi koji imate finansija pomozite, necete poneti pare na onaj svet!!!Vama malo negom mnogo!

  • Rajvos@

    26. maj 2019 | 00:05

    Eh dušo strasnoooo Počivaj u miru.

  • Edin Gačić

    26. maj 2019 | 00:05

    Žao mi je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA