≫ 

Kume, pomozi mi da nađem sina: Zvonko Milojević očajan zvao Dekija Stankovića

- Igrali smo šah ujutru, onda je on uzeo atumobil i izašao iz kuće. Onda se sve to desilo. Gubi mu se svaki trag - dodao je Zvonko

  • 22

Legendarni golman Crvene zvezde Zvonko Milojević i cela porodica su očajni je nakon što je njegov sin Mladen juče nestao. U pomoć je pozvao i kuma, proslavljenog fudbalera Dejana Stankovića.

Milojevićeva ćerka Magdalena objavila je na društvenim mrežama da je njen brat nestao,  a za naš portal rekla je da je o nesrećnom slučaju obavešten nekadašnji reprezentativac Srbije Dejan Stanković.

- Tata je alarmirao sve ljude u Beogradu, zvao je i našeg kuma Dekija Stankovića kako bi nam pomogao da što pre pronađemo našeg Mladena - rekla je Magdalena za Telegraf.rs

Prema njenim rečima, Mladen se pre nestanka vozio Zvonkovim automobilom koji se iznenada pokvario na isključenju sa auto-puta kod Umčara.

Mladen Milojević Foto: Magdalena Milojević

- Policija je angažovala sve snage, angažovani su i psi i svi ga sada traže. Za sada nemamo ništa zvanično – rekao je Zvonko uplašeno za "Pink".

Kako kaže, jutro je proteklo kao i svako drugo.

- Igrali smo šah ujutru, onda je on uzeo atumobil i izašao iz kuće. Onda se sve to desilo. Gubi mu se svaki trag - dodao je Zvonko.

Mladen Milojević, nestao, Zvonko Milojević Foto: Privatna arhiva

Nestali mladić je potom otišao do obližnjeg servisa za tehnički pregled, odakle su ga majstori uputili na šlep-službu. Međutim, Mladen nikada nije stigao tamo.

KO JE ZVONKO MILOJEVIĆ?

Zvonko Milojević, rođen 31. avgusta 1971. godine u Jagodini, proslavljeni je srpski i jugoslovenski golman.

Branio je boje Crvene zvezde, a za naš najtrofejniji klub debitovao je sa nepunih 17 godina u revanš meču UEFA kupa protiv Kelna. Ostaće upamćen i po tome što je bio na golu crveno-belih u meču za titulu svetskog prvaka protiv ekipe Kolo-kolo, koji je Zvezda dobila rezultatom 3:0 i sela na svetski tron.

Osim Zvezde branio je belgijske klubove Anderleht i Lokeren, a karijeru je završio 2007. godine, usled saobraćajke.

Zvonko Milojević Foto: Marko Todorović

Naime, 15. novembra pomenute godine, Milojević je doživeo saobraćajnu nesreću na auto-putu kod nemačkog grada Ahena, dok je sa ocem fudbalera Dejana Lovrea putovao iz Belgije za Srbiju.

Na Milojevićev "audi" naleteo je kamion, koji je potom odgurao vozilo ispod šlepera koji je saobraćao na toj deonici auto-puta.

Legendarni golman zadobio je tom prilikom teške povrede, nekoliko dana je proveo u komi, ali je srećom, preživeo.

Od tada je u invalidskim kolicima i nada se da će jednog dana ponovo stati na noge.

- Borim se! Kako da ne, šta bih drugo mogao? Sećam se buđenja iz kome u kojoj sam bio 12 dana. Mogao sam lepo da kažem i kako se zovem, i kako mi se zovu roditelji, supruga, brat i sve što su me pitali. Bili su u čudu kako je to moguće? A ja sam em Balkanac, em Srbin, em Ciganin, pa gde ćeš bolje! Niti pijem, niti pušim, niti kockam. Govorili su da neću moći ni da se hranim, ni da pričam ni da sedim... Trebalo bi sad da pocepaju diplome, pogotovo oni doktori u Nemačkoj koji su to prognozirali - rekao je Milojević jednom prilikom u intervjuu za Telegraf.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(M. Ž./S. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar

    1. jun 2019 | 21:17

    Drzi se legendo tebe je vec dovoljno nesreca pogledala..... Pomozi dragi Boze da se sve dobro zavrsi!

  • RODJAK

    1. jun 2019 | 20:48

    UZ TEBE SMO MILOJE PODRSKA PORODICI

  • Banat

    1. jun 2019 | 21:17

    Da bude dobro podrška porodici Milojević.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA