≫ 

Kiša, grmljavina, oblaci: Strpite se do četvrtka, a onda konačno sunčano

Najniža temperatura od 10 do 14, a najviša od 20 do 24 stepena

  • 1

Jutro oblačno ponegde sa kišom uglavnom na severu i jugu. Tokom dana promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom izraženijim u centralnim i južnim krajevima gde je ponegde moguća i pojava grada. Vetar slab promenljivog pravca.

Najniža temperatura od 10 do 14, a najviša od 20 do 24 stepena.

vremenska prognoza Printskrin: RHMZ

Upozorenje - potencijalno opasna pojava : Lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina manjom od 20 litara po metrukvadratnom za 12 saati, verovatnoća 80 odsto. Ovakvo vreme očekuje se sve do četvrtka, kada nastupa topliji period.

U nedelju i u prvoj polovini naredne sedmice zadržava se nestabilno vreme sa čestim plјuskovima i grmlјavinama uz postepeni porast temperature. Ponegde je moguća i nepogoda s gradom. U drugom delu naredne sedmice sunčanije i toplije.

U Beogradu promenljivo oblačno, posle podne i uveče s pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko 13, najvisa dnevna oko 23 stepena.

Narednih dana zadržava se nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše i pljuskova s grmljavinom, a ponegde su moguće kratkotrajne vremenske nepogode - lokalno veća količina padavina, olujni vetar i grad, naročito početkom nedelje.

U četvrtak i petak mogući su poslepodnevni pljuskovi sa grmljavinom, a zatim pretežno sunčano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    2. jun 2019 | 12:24

    Narod nije postio 40 dana. Zato trpimo sve ovo od Vaskrsenja do Vaznesenja 40 dana. Slava Bogu za sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA