Dvojica dečaka rušila znakove na putu kod Niša da bi bili popularni na Instagramu (FOTO)

Sramotno, divljačko ponašanje

  • 37

Stranica na Instagramu "Nišnoću.com" objavila je nekoliko fotografija na kojima se nalaze dvojica maloletnika koji u Donjem Matajevcu kod Niša lome znakove pored puta. Naime, fotografije su objavljene na toj stranici nakon što je jedan od mladića to zatražio.

Objavljena je prepiska između jednog od njih i administratora stranice koja je, kako se navodi, humorističkog karaktera i "ismeva ponašanje ljudi pre svega". Prati je preko 36.000 ljudi.

Na jednoj fotografiji vidi se da mladić traži da stranica objavi fotografiju na storiju na kojoj on stoji na znaku i drži podignut srednji prst. Na drugoj fotografiji je drugi mladić koji u rukama drži polomljen znak.

Lomili znake na autoputu Printskrin: Instagram

- Zajedno smo ih iskršili. Ja sam slikao - piše on, dok stranica dodaje da je u pitanju "čist debilizam".

Inače, dvojica mladića su označena, pa se tako može doći do njihovih Instagram naloga. U pitanju su maloletnici, i na profilu jednog od njih piše i datum rođenja 2005. godine.

Pogledajte video: Sedmorica tinejdžera ukrali auto i zakucali se u prodavnicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    2. jun 2019 | 16:15

    Treba ih baciti na drustveno korisni rad ,na njive ,da ciste ulice (neka se slikaju i salju selfije do mile volje),ds ciste obale reka od svakakvog djubra ...tako da zarade za znakove koje su polimili a roditelji ako se bune i njih na iste poslove .

  • Drekavac

    2. jun 2019 | 16:56

    Protjerati bagru kod "pametnog" Bokija u Slovacku nek im se cijela Srbija smije 😂😂

  • Pravo u dom

    2. jun 2019 | 17:52

    Zreli za u dom! Čim roditelji nisu uspeli da ih vaspitaju kako treba, neka ih smeste u popravni dom do punoletstva. Da nauče da poštuju život, druge ljude, društvenu imovinu. Nekad su mladi išli na radne akcije, gradili i pošumljavali zemlju, a sada uništavaju to što su drugi napravili za njih, servirali im, dali gotovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA