≫ 

Nestao čovek u poplavljenom selu kod Trstenika: Otišao da obiđe njivu i od tog trenutka mu se gubi svaki trag

Nestanak ovog poljoprivrednika prijavljen Policijskoj upravi Kruševac

  • 0

Meštanin V.C. (60) iz Selišta kod Trstenika, gde se već tri dana vodi borba sa poplavama, nestao je sinoć kada je krenuo da obiđe njivu, saznaju “Novosti”. Prema prvim informacijama sa terena, nestanak ovog poljoprivrednika prijavljen Policijskoj upravi Kruševac i potraga je u toku.

- Sa namerom da obiđe svoje imanje i to zbog poplava sa kojim se bori ceo kraj, V.C. je krenuo na traktoru, ali mu se gubi trag u ataru naseljenog mesta Selište - otkriva nezvanično izvor “Novosti”. - Pripadnici MUP,ali i meštani tragaju za nestalim. Ni traktoru kojim je upravljao za sada nema traga.

Veći deo Selišta je praktično pod vodom i mnogi strahuju od najgoreg scenarija. U ovom mestu kod Trstenika, još u ponedeljak u ranim jutarnjim satima,zbog bujanja Riljačke reke direktno je bilo ugroženo 80 kuća. Situacija se juče pogoršala, jer je reka do teme mere nadošla da je dostigla nivo mosta.

VIDEO: Svinja pluta po centru Beograda

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA