Kiša pljušti, deka je u kolicima, a unuka nemoćna da pomogne: Bahati vozači parkirali automobile nasred pešačkog u Novom Pazaru (FOTO)

Sve se ovo dešava u Novom Pazaru, ali moglo je da se desi bilo gde

  • 6

Čovek u invalidskim kolicima, u pratnji unuke, prilikom šetnje dolazi do pešačkog prelaza gde su parkirani automobili jedan za drugim. Sve se ovo dešava u Novom Pazaru, ali moglo je da se desi bilo gde. Bahatih vozača ima gde god okreneš glavu, a ova situacija je pravi dokaz koliko neki naš potez može drugoj osobi da zagorča život.

U tom trenutku počinje žestok pljusak i oni nemoćni stoje više od pet minuta na istom mestu nadajući se da će se neko od vlasnika automobila smilovati i omogućiti im prolazak, ali ništa, piše Glas Pazara.

Nakon svega toga, oboje mokri od glave do pete se povlače do najbliže nadstrešnice jer kiša neprestano pada i dalje čekaju da se bar jedan automobil skloni kako bi napokon prešli preko pešačkog prelaza put Nove Lučne zgrade...

pešački prelaz, Novi Pazar

Foto: Glas Pazara

(Telegraf.rs / Izvor: Glas Pazara)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    6. jun 2019 | 16:45

    Pa udarite im po dzepu pa nece vise garantujem.

  • Dusseldorf...

    6. jun 2019 | 16:46

    Sad ako napisem da ovde kod Nemaca nema toga i da se zna red verovatno ce me ljudi prozivati i pljuvati...zato cu napisati da se sve moze preko noci dovesti pod konac,ali za to je potreban sistem koji funkcionise...pre svega ljudima omoguciti normalne plate,a zatim uvesti i kazne za svaki prekrsaj...pa izvoli gospodine,parkiras ovako i sad plati (lupicu 100€) pa izvoli ako zelis parkiraj i sutra...dakle kazne obavezno ali isto tako i da se poboljsa standard gradjana pa da svako ima korist,mi da zivimo od svog rada,a drzava da puni kasu jer ako imam ok platu zasto bi mi bio problem da platim svoju gresku...pozdrav iz Dizeldorfa

  • Lela

    6. jun 2019 | 16:43

    Isto je i u Sr. Kamenici od kada su napravili kružni tok, a sve je veoma blizu škole za unutrašnje poslove.Bahatost i bezobrazluk možemo da izvozimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA