Ne postoji tajni put, vrlo je jasno: Danica Grujičić na neverovatan način objasnila kako da uspete u poslu (FOTO)

Doktorka je dala konkretnu i jednostavnu formulu

  • 7

Ne postoji neki tajni put kako da uspete u svom poslu. Formula je jednostavna, poručila je čuvena doktorka neurohirurg Danica Grujičić uz neverovatnu fotografiju iz operacione sale na kojoj se više od svega vidi koliko je fokusirana i posvećena.

A ovo su ključni saveti:

- Ne gledajte put drugih, ne upoređujte se, gradite svoj put. Budite spremni da izađete iz zone udobnosti, da radite više od drugih, da postavljate stalno veće i više ciljeve, da konstantno učite... To je teži put ali jedini ispravan - napisala je doktorka.

Jedno je sigurno - njeni saveti zlata vrede, a s obzirom na to od koga dolaze, verujemo da su tačni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MZ

    7. jun 2019 | 09:23

    Kraljica

  • Zvezda Danica

    7. jun 2019 | 09:59

    Prvo mislim da je doktorka veliki profesionalac,stručna u svom poslu i nije podlegla korupciji sto je danas retko.Ali postoji i ono ali kroz šta prolaze današnji mladi ljudi.Ako se nađete u kolektivu koji ima dovedene ljude po pitanju burazerski odnosi mozete da budete vredni genije ništa ...to je jednostavno tako kod nas nezavisno ko je na vlasti i to je naša propast.

  • Dana Marinković

    7. jun 2019 | 09:57

    Svaka čast za doktorku, pa da ima više ovakvih stručnjaka i o njima da se piše i da češće gostuju u udarnim TV emisijama, a ne ovi rijaliti od kojih nemože normalan svet da živi izluđuju ovaj jadan narod a posebno penzionere koji to gledaju i dan i noć sa bednim penzijama. Pa ko to dozvoljava da se gleda uopšte ej Srbijo dokle smo stigli. Pozdrav za divnu gospodju doktorku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA