≫ 

Obrušio se plafon u novopazarskom vrtiću, za dlaku izbegnuta tragedija

Vaspitačice iz ovog vrtić kažu da nije prvi put da se tako nešto dogodi

  • 1

U jednoj od prostorija obdaništa "Naše dete" u Novom Pazaru jutros je navodno otpao deo plafona, a samo pukom srećom niko od dece nije povređen. Uprkos obrušenom plafonu, vaspitačice su primale decu ne govoreći njihovim roditeljima šta se desilo.

Ipak, kad su saznali za to, većina roditelja čija deca borave u tzv. učionici broj 2 došla je po njih ne želeći da rizikuje.

- To je bilo strašno, šta bi se desilo da se plafon obrušio dok su deca spavala? Ovo nije prvi put, pitam se da li treba neko dete da pogine, pa da se ovaj vrtić renovira - ogorčena je u izjavi za Srpski telegraf B. V.

Sa njom se slaže i majka deteta koje u predškolsko ide u susednu zgradu, ali je slika iz učionice gde se plafon obrušio i nju potresla.

- Moj sin je do prošle godine boravio u toj učionici. Kad sam videla šta se desilo, mnogo sam se potresla, rekla je za Srpski Telegraf.

Vaspitačice iz ovog vrtića, o čijoj rekonstrukciji se u Novom Pazaru govori godinama, ispričale su da ovo nije prvi put da se ovako nešto desi.

One podsećaju da se nedavno u drugoj učionici deo zida otkinuo. Srećom, brzo su reagovale i sklonile decu na sigurno.

(Telegraf.rs/Republika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mako

    7. jun 2019 | 22:05

    Hvala Bogu da su nepovređeni i pobogu decu u ispravne objekte gde su bezbedna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA