≫ 

Duplo venčanje i kumstvo na najlepšem vidikovcu u Srbiji: Dva para stala su na "ludi kamen" na mestu kao iz bajke (FOTO)

Fotografije dva para iz Subotice sa vidikovca Nacionalnog parka Tara, izazvale su najviše pažnje

  • 2

Banjska stena u Nacionalnom parku Tara uglavnom se najčešće pominje kao najlepši srpski vidikovac, a poslednjih dana je još aktuelniji od kako su slike mladenaca koji se venčavaju na ovom mestu izašle u javnost.

Autor fotografija Zoran Spasojević iz foto studija "Forma Photo" kaže za "Drina Info" da je reč o dva para iz Subotice koji su preko interneta videli fotografije Banjske stene i poželeli da baš tu zaplove u bračne vode.

Duplo venčanje, duplo kumstvo, Tara, vidikovac Foto: Zoran Spasojevic

Pred matičarem opštine Bajina Bašta oba para su se venčala na ovom čuvenom vidikovcu a jedni drugima su bili i kumovi prilikom venčanja. Spasojević kaže da su mladenci i njegov foto studio takođe pronašli preko interneta i angažovali ga da ovekoveči ove lepe trenutke.

Ovo nije prvi put da mladi parovi pred matičarem na kamenju Banjske stene staju na "ludi kamen" ali su fotografije dva para iz Subotice izazvale najviše pažnje.

Iz Nacionalnog parka "Tara" kažu da se već godinama brojni parovi venčavaju na Banjskoj steni ali i na drugim atraktivnim lokacijama ove planinske lepotice.

Očigledno je da su ova dva para izazvala najveću pažnju i da će Banjska stena posle ovih fotografija postati još atraktivnija za ovakve romantične trenutke.

VIDEO: Mlade u Srbiji na svadbu limuzinom! U Indiji slonom

(Telegraf.rs/Drina Info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    12. jun 2019 | 13:06

    Pozelimo im srecan brak i neka imaju postovanje jedno prema drugom.

  • Milos

    12. jun 2019 | 17:19

    Odvratno.Demode.Frapiran sam.Kad cemo da vidimo 2 muskarca kako sklapaju brak i 2 zene?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA