≫ 

Kad su se momci uhvatili oko struka, žene su pale u delirijum, uletela je mlada i počelo je ludilo

Najpre se grupa spretnih momaka uhvatila za ruke i pokrenula igru, tako vešto da devojke nisu odolele da im se odmah priključe

  • 33

Da li ovako treba da izgleda prava srpska svadba?

Nema pravog veselja bez dobrog kolca. Prava srpska svadba, sudeći po komentarima koji su se našli na ovoj fejsbuk objavi, treba da izgleda baš ovako.

Najpre se grupa spretnih momaka uhvatila za ruke i pokrenula igru, tako vešto da devojke nisu odolele da im se odmah priključe. A onda se desila magija: svi su zaigrali sa osmesima i podigli atmosferu.

Kolo svadva Printskrin: Facebook

Noge su se preplitale, bujne grudi poskakivale, a vispreni mladići kao od šale nastavljali ovu neprekidnu irgu. 

- Lepota videti, mladost, radost i očuvanje naše tradicije i muzičke kulture! Bravo deco, nemojte se stideti svoje tradicionalne muzike - napisala je Gordana.

Za neke ovaj srpski ples lepši je i od irskog, ali najviše pohvala u komentarima stiglo je upravo na račun naših momaka i devojaka.

Najlepši narod na svetu, kažu ponosni Užičani, gde je ovaj snimak i nastao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    16. jun 2019 | 09:58

    Predivno!,ipak mislim da momci i devojke koji su igrali pripadaju nekom folklornom ansamblu koji je iznajmljen za svadbu jer se vidi uigranost a to mogu samo u folklornim drustvima.U svakom slucaju predivno je gledati.Cestitam!

  • MIKI

    16. jun 2019 | 10:00

    MLADOST I LEPOTA!BRAVO.

  • Tirinti

    16. jun 2019 | 11:25

    Nerazumijem ko lupa ovolike minuse na komentare. Pa iz aviona se vidi da ovo igraju članovi nekog kud društva. Ostali gosti samo gledaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA