≫ 

Nastavnici tukli bolesnog dečaka u Jagodini, dok je on povraćao: Majka sve prijavila policiji

Događaj su snimila deca koja su se tu našla

  • 28

Snimak pod nazivom "Ovako jagodinski nastavnici vaspitavaju decu" objavljen je danas na Jutjubu, a na njemu se vidi kako dvoje ljudi, jedan pa drugi, udaraju dečaka u centru grada.

Na snimku se vidi žena koja žustrim korakom prilazi detetu i kaže: "Je li bre, zašto si ga udario? Još iz škole te čekam", a zatim se pridružuje muškarac i u kratkom vremenskom razmaku, jedan pa drugi (blaže i jače) udaraju dete.

Događaj su snimila deca koja su se tu našla. Majka udarenog dečaka koja se obratila Infocentrali kaže da je slučaj prijavila policiji.

- Moje dete ima 27 kila i srčanu manu. Kada je došao kući žalio se na bolove u glavi i povraćao, vodila sam ga lekaru. Moj sin kaže da su mu prišli žena i muškarac i da su ga udarili po glavi. Deca su se igrala u parku, neki dečak ga je prskao vodom iz plastičnog pištolja, a zatim mu se moj sin uneo u lice da ga zaplaši i rekao "dosta". Drugi dečak se valjda uplašio i otišao kući plačući. Šta je on ispričao roditeljima ne znam, ali zar jedno dečje koškanje gde nije bilo ni jednog fizičkog kontakta, da bude povod za ovako nešto? - pita se zabrinuta majka.

Ona dodaje da poznaje te ljude zato što je muškarac prosvetni radnik koji predaje u osnovnoj školi.

- Već je taj nastavnik vikao na njega kada su se deca pre dve godine u dvorištu prskala vodom a zatim isprskala i njega. Supruga mu isto radi u školi. Da prosvetni radnik udara tuđu decu? Pa ovo je skandal. Nisam htela da idem na vrata i raspravljam se sa tim ljudima, prijavila sam sve policiji. Niko nema prava da bije tuđe dete - kaže majka dečaka, Ljiljana Ćorlić.

VIDEO - Procureo skandalozan snimak iz škole: Učiteljica vukla autistično dete po podu

(Telegraf.rs/Infocentrala)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    19. jun 2019 | 06:32

    Nemam reci, kakvi debili, biju tudje dete. Prilaze mu kao kabadahije. Strasno.

  • Ivan5815

    19. jun 2019 | 08:45

    Вероватно ћу бити искритикован, али неке ствари морају да се кажу ма колико биле грозне. Наиме, ја сам против да педагог физички и психички малтретира децу, али да ли су наша деца цвеће. Далеко од тога. Данашња деца могу да буду итекако груба и покварена да ни одраслима неће пасти такве грозоте на памет. Ја сам родитељ, и моје дете похађа једну од основних школа у Јагодини. Немојте да одмах разапињете те људе због њихових погрешних поступака, јер незнате целу причу око овог случаја. ЕПИЛОГ: Деца губе морални компас јер их породица не учи етици и моралу и систему вредности. Тако да скоро сва деца имају у глави представу да им је све опроштено јер су деца.

  • Majka

    19. jun 2019 | 07:08

    Odlicno sto ima snimak.Sve ispitati,a onda kom obojci,kom opanci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA