• 24

Nenada je grom udario dok se spremao da izađe u grad: Čuo je jak prasak, pa počeo da gubi svest

Sedeo je na stepenicama u kući i obuvao patike kada se začula veoma jaka grmljavina

  • 24

Nenada Cvetićanina iz Kule udario je grom tokom jučerašnje jake grmljavine u ovom gradu, ali je mladić srećom uspeo da preživi, piše portal q-media.rs.

Kako je njegova porodica ispričala, Nenad se spremao da izađe u grad. Sedeo je na stepenicama u kući i obuvao patike kada se začula veoma jaka grmljavina. Jako je grunulo i čuo se strahovit prasak od kojeg je Nenad osetio pritisak u glavi i kao da je na momenat izgubio svest.

Osetio je bol u levom uvu, nakon čega se više ničega nije sećao. U kući je bila i Nenadova sestra koja je odmah pritekla u pomoć. Odveli su Nenada u hitnu pomoć odakle je prebačen u bolnicu u Vrbasu.

- Nenad je bio u strašnom šoku. Кada sam došla u hitnu zovem ga, a on me ne registruje. Sada je dobro, iako bled i iscrpljen. Upravo se vraćamo iz Vrbasa, Nenad je izašao iz šok sobe i sada je sve u redu. Grom je napravio haos u komšiluku, u Ulici 51. Divizije. U kući pored nas dete je bukvalno gledalo kako iz lustera izlaze varnice pravo prema podu, a u trećoj kući do nas udarilo je u sat za struju i sve im spržilo. Još neke komšije su nam rekle da su videle munje kao da su se rasprsle, pa je verovatno i zbog toga bilo odjednom udara na više mesta. Na našu radost, ovaj nemili događaj se ipak završio srećno po našeg Nenada – ispričala je Nenadova majka Radmila Cvetićanin.

(Telegraf.rs/q-media.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    Flash super heroj.

  • g13

    Sad ga svi zovu “gde si munjo”

  • Crni

    Srećom si preživeo, bilo bi dobro da staviš gromobran na kuću ili ako imas da dovedeš nekoga ko zna kako se isti namešta da ti namesti ili poravi. Da je bio ispravan posledice bi svakako bile manje. Slavi jučerašnji dan kao drugi rođendan imao si više sreće no pameti

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima