Nenada je grom udario dok se spremao da izađe u grad: Čuo je jak prasak, pa počeo da gubi svest

Sedeo je na stepenicama u kući i obuvao patike kada se začula veoma jaka grmljavina

  • 24

Nenada Cvetićanina iz Kule udario je grom tokom jučerašnje jake grmljavine u ovom gradu, ali je mladić srećom uspeo da preživi, piše portal q-media.rs.

Kako je njegova porodica ispričala, Nenad se spremao da izađe u grad. Sedeo je na stepenicama u kući i obuvao patike kada se začula veoma jaka grmljavina. Jako je grunulo i čuo se strahovit prasak od kojeg je Nenad osetio pritisak u glavi i kao da je na momenat izgubio svest.

Osetio je bol u levom uvu, nakon čega se više ničega nije sećao. U kući je bila i Nenadova sestra koja je odmah pritekla u pomoć. Odveli su Nenada u hitnu pomoć odakle je prebačen u bolnicu u Vrbasu.

- Nenad je bio u strašnom šoku. Кada sam došla u hitnu zovem ga, a on me ne registruje. Sada je dobro, iako bled i iscrpljen. Upravo se vraćamo iz Vrbasa, Nenad je izašao iz šok sobe i sada je sve u redu. Grom je napravio haos u komšiluku, u Ulici 51. Divizije. U kući pored nas dete je bukvalno gledalo kako iz lustera izlaze varnice pravo prema podu, a u trećoj kući do nas udarilo je u sat za struju i sve im spržilo. Još neke komšije su nam rekle da su videle munje kao da su se rasprsle, pa je verovatno i zbog toga bilo odjednom udara na više mesta. Na našu radost, ovaj nemili događaj se ipak završio srećno po našeg Nenada – ispričala je Nenadova majka Radmila Cvetićanin.

(Telegraf.rs/q-media.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    20. jun 2019 | 19:06

    Neka ga bog uvijek cuva ....i da mu se takva iskustva nikad ne ponove.

  • 💥💣💥

    20. jun 2019 | 18:10

    Hvala dragom Bogu da se sve dobro završilo. Ljudi dragi ovo ni malo nije naivno. Priroda se buni šta joj sve radimo, a mi se pravimo ludi.

  • nikolina

    20. jun 2019 | 18:25

    Neka je ziv i zdrav,zelim mu svaku srecu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA