Sveštenik osveštao novu seriju Radoša Bajića i njen rejting na televiziji Pink (VIDEO)

Sveštenik nije rekao da li je blagoslovio gledanost, samo da se nada da će serija preneti dobru poruku

  • 28

Poslednje pripreme za seriju "Preživeti Beograd", koja će se emitovati na Pinku, danas su obavljene na Ripnju, a na set je pozvan i jedan sveštenik, koji je na licu mesta izvršio čin osveštanja.

Kako je za medije rekao Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, sveštenik je na Ripanj došao po pozivu Radoša Bajića, koji ima ulogu u ovoj seriji.

- Ono što je mene oduševilo jeste da je Radoš Bajić pozvao sveštenika da osvešta ovu seriju. Ja sam ga zamolio da osvešta i rejting ove serije, kako bi bili sigurni da će serija biti uspešna - izneo je Mitrović svoje viđenje čina osveštanja i toga šta on smatra da treba blagosloviti.

Sveštenik Ljubomir Petronijević doduše nije govorio o rejtinzima, samo da se nada da će serija imati dobar kraj i preneti dobru poruku za omladinu i ljude koji ovde žive.

- U seriji nema narkomanije, destrukcije, prevara, pljački, ni života na mufte, već je zdrava i verujem da će doneti veliku radost našim gledaocima – rekao je na tom istom mestu Radoš Bajić za Pink.

Iako je osveštanje početka snimanja serije vrlo neobično, ono što nije neobično je običaj kod Srba da od sveštenika traže blagoslov za početak nekog velikog posla. Kroz istoriju uglavnom su se osveštavali temelji kući ili sredstva koja se koriste u poslu od koga porodica ili pojedinac žive. Ovo poslednje je u bliskoj prošlosti dovelo do nekih vrlo neobičnih scena pri kojima su se osveštavli tržni centri, noćni klubovi, kamioni, a sada i glumci traže blagoslov u svom poslu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    22. jun 2019 | 12:45

    Koje nebuloze. Strašno. A i popovi šta sve rade, da čovek ne može da se načudi.

  • mitar

    22. jun 2019 | 12:20

    Cim je Rados u pitanju zna se da ce serija biti cista glupost

  • Mini star

    22. jun 2019 | 12:16

    Dokon pop i volove krštava a ovaj osveštava seriju. Mila majko na šta su sveli veru?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA