"Lazar stalno traži tatu, gleda u njegovu sliku, plače": Tužno pismo žene stradalog motoriste Nikole

"Oduzeta su tri mlada života"

  • 9

"Zašto baš mi? Zašto baš on? Minuti koji prolaze su kao večnost u iščekivanju da će se pojaviti odnekud. Da će stati pored mene, poljubiti me i reći: 'Ženice moja'. Da će poljubiti našeg sina i početi da se igra sa njim. Sada je sve to postalo sećanje i ostala velika bol u grudima." Ovo dirljivo pismo za "Telegraf" sastavila je supruga poginulog Nikole Radulovića (21), koji je 13. juna stradao u saobraćajnoj nesreći kod Velike Plane na svom motoru.

"Oduzeta su tri mlada života", piše je njegova supruga.

Nikola Radulovic Foto: Privatna arhiva

Tek pošto su započeli zajednički život i formirali porodicu, njegov život izgubljen je u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Snimak ove saobraćajke koji je, zarad istine, portalu "Telegraf.rs" dostavio Nikolin otac, otvorio je mnoga pitanja. Jeziva scena u kojoj je u sekundi ugašen Nikolin život snimljena je kamerom, ali to će biti samo jedan od dokaza kojim treba da se razotkrije ko je krivac u ovoj nesreći... Ili je splet okolnosti jednostavno bio takav, sudbinski, da je Nikola baš na motoru koji je toliko voleo otišao u smrt.

Nikola Radulovic Foto: Privatna arhiva

Za porodicu ovo je "ubistvo", ali za sud, veštake i advokate slučaj koji će morati dobrano da se ispita...

Kada se zatvore sve sveske, zaklope sve fascikle sa analizama, merenjima brzine, uglova, sile kočenja, ostaće jedna porodica zavijena u crno. Čuće se prigušen plač jedne mlade žene za izgubljenim suprugom, koji je imao samo 21 godinu. Plač tih, da ne čuje Lazar, a prodoran da para zvezdano nebo u besanoj noći.

Nikola Radulovic Foto: Privatna arhiva

"Planirali smo mnogo toga, a u treptaju oka nam je oduzeto sve. Srušeni su svi naši snovi i uništena tri mlada života. Šta da kažem našem sinu kada bude pitao gde mu je tata?

Od tog dana Lazar ga stalno traži. Stalno zove tatu, gleda u njegovu sliku i plače.

Zašto nam Bog ostavlja loše, a uzima dobre?".

VIDEO: Snimak sudara na raskrsnici kod Velike Plane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strahinja

    28. jun 2019 | 12:26

    I dalje stojim iza toga da je nazalost motorista kriv. Prevelika brzina. Da je isao normalno, covek koji je propustio jedno vozili propustio bi i njega, ali ga nije stigao videti sve zbog brzine. Ogromne brzine. Srecom nije ubio i one ljude u autu. Sta bi bilo da je i njih ubio ?? Ali pre svega stoji pitanje, mlad, nezreo a vec ima dete, porodicu i tata mu kupi masinu za smrt ? Roditelji shvatite sve je rizicno, ali ovi veliki motori su bas masine za smrt. Jer oni njih ne mogu voziti kao skutere polako 40,50 km/h , one same vuku da idu 150,200. Zato dobro razmislite sta svojoj deci dajete

  • ime

    28. jun 2019 | 12:53

    Tuzno sto vas nije dovoljno voleo da prestane da jurca kao nenormalan na motorima kad je dobio dete. To je najtuznije u svemu jer je sam kriv za apsolutni sve

  • Jeretik

    28. jun 2019 | 13:31

    Teška saobraćajna nesreća, ali ako se već "barata" sa ubistvom,po snimku, više liči na samoubistvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA