≫ 

Sprema se repriza potopa i grada u nedelju: RHMZ izdao novo upozorenje za ove delove Srbije

Naoblačenje i osveženje mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom očekuju se u nedelju prepodne u severnim, do kraja dana u zapadnim i centralnim krajevima

  • 2

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje za Srbiju za nedelju, 7. jul, za kada se u severnim, zapadnim i centralnim krajevima očekuje lokalna pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa obilnijim pljuskovima i pojavom grada.

Na istoku i jugu će toga dana biti veoma toplo sa maksimalnom temperaturom u većini mesta oko 35 stepeni Celzijusa.

I za nedelju je, inače, najavljeno sunčano i toplo. Vetar uglavnom slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 20, najviša dnevna od 30 do 34 stepena.

Prema prognozi za sutra u Beogradu će biti sunčano i toplo, sa uglavnom slabim južnim i jugozapadnim vetrom i temperaturama oko 20 stepeni ujutru i najvišom dnevnom oko 34 stepena.

U nedelju prepodne u severnim, do kraja dana u zapadnim i centralnim krajevima naoblačenje i osveženje mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuju se i kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnijim pljuskovima i pojavom grada. U ostalim krajevima zadržaće se sunčano i veoma toplo.

Do srede promenljivo oblačno, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima izraženijim u južnim krajevima.

U ostalim danima do 13. jula očekuje se uglavnom suvo i relativno sveže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA