Ako ste krenuli na more, evo gde vas čekaju najveće gužve: AMSS o zadržavanjima na prelazima

U tri pravca su putevi najopterećeniji

  • 1

U Srbiji je večeras pojačan saobraćaj, a najopterećeniji su putevi koji vode ka Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Bugarskoj, saopštio je AMSS. Na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, najduža su zadržavanja na mađarskom prelazu Reske, na izlazu iz zemlje, gde se čeka tri sata.

Na Gradini se čeka 60 minuta, na Preševu, na ulazu i izlazu iz zemlje, 40 minuta, na Horgošu na ulaz u zemlju se čeka oko pola sata. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta.

Teretnjaci najduže čekaju na graničnom prelazu Šid, na izlazu iz zemlje, oko četiri sata. Na prelazima Kelebija i Batrovci zadržavanja su oko dva sata.

AMSS napominje da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, a tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnoj stanici Stara Pazova, u smeru ka Beogradu čekanja su oko 15 minuta, a na naplatnoj stanici Nais oko 15 minuta.

Učesnici u saobraćaju se putem portala postavljenih na auto-putevima redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA